2777
2789
عنوان

دعای رزق و روزی

1596 بازدید | 11 پست

خانما دعایی که تجربه شده برای افزایش روزی و رزق بهم بگیدخونه خریدیم حقوق همسرم 6تومنه 5باید وام بدیم خونه وام بافت فرسوده داشت فکر میکردیم اقساطش 2تومن میشه رفتیم بانک گفت 4.5

تازه نصبیات هم نداره کلا هم همسرم هم منو غم گرفته

فروشنده گولمون زد گفت دو تومن میشه اقساط بعد معامله رفتیم بانک دیدیم دوروغ گفته

20درصد هم زیان تعیین کردن نمی‌تونیم فسخ کنیم خیلی فکرم درگیره با 2تا بچه قراره چی بشه

خدا بزرگه .من اززقانون جذب نتیجه گرفتم تحقیق کن گلم

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استغفار چهار صدتایی عاالیه.هرشب سوره واقعه.استغفار امیرالمومنین که هفتاد بندیه ولی میتونی روزی ۱۰ تا ۱۰تا بخونی. هرروز سوره های ذاریات طلاق مزمل وانشراح خیلی خوبه. سوره لیل وسوره شمس هم هرروزه خوبه.پنجشنبه ۴۰ بار سوره نصر وجمعه هم ۴۰ بار آیه ۶۴ سوره حج.اینا رو من بلد بودم که خیلی خوب جواب میدن.نماز امام جواد هم خوبه

بنظرم تو خودت یه کاری پیدا کن واسه انجام یکم تو این مدت سختی کمکش کن

دنبال محتوا نویسی و دورکاری هستم 

با بچه ها نمیتونم برم سر کار حضوری پول مهدشون و رفت و آمد از حقوق بیشتر میشه اما محتوا نویسی شرکتی که توش هستم خیلی تق و لق حقوق میده

خونه از خونته همین خوبه شوهرت بیشتر کاررکنه خودت کار کن اگه طلایی داریی بفروش این مدت تا بگذره 

80گرم طلا داشتم که ثراره موقع تحویل بفروشیم برا قرضی که به فروشنده داریم

حالا اگه دیدی خیلی کم اومد ی چندگرمش نگه دار واسه کار واجب بعدشم خدا‌روشکر کن خونه خریدین 

شکر که میکنمده سال تو زیر زمین زندگی کردم بدون نور خیلی اذیت شدم الآنم که اینجوری باید سختی بکشیم

شکر که میکنمده سال تو زیر زمین زندگی کردم بدون نور خیلی اذیت شدم الآنم که اینجوری باید سختی بکشیم

اخی عزیز دلم خدا بسازه برات نگران نباش بلاخره شوهرت یا شغل دوم پیدا می‌کنه یا راهی باز میشه