leninoili مدیر استارتر عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 614 عنوان حس قوی 395 بازدید | 83 پست بپرسین چند تا جواب میدم 1401/06/21 | 16:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
صغرا_زن_اصغر عضویت: 1401/01/13 تعداد پست: 19376 عوم کارمند..؟ در خواست دوستی توسط جنس مخالف ممنوع،عشق فقط همسر ایندم
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11320 برمیگرده یعنی ؟ پشیمون شده؟ ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
spring2811 عضویت: 1401/06/10 تعداد پست: 1481 من باردارم؟ دراین درگَه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شود ناگه ز امروزت مشو غره که از فردا نه ای اگه
sare02 عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 588 کی میریم ب شهری ک دوست دارم لطفا همین اول جواب بده الان شلوغ میشه
شکلات۰۰۰ عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 625 منو بگو کِی حالم خوب میشه و کسایی که اذیتم کردن جوابشونو میگیرن یا نه؟
چتهههههههههه عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 4430 همسرم میاد آشتی با پای خودش یا راه های شرورانمو شروع کنم تو دنیای که همه دنبال دنیا جهان بخت شدنن😑تو مریم میرزا خانی شو😉💖.امیدوارم اقایونی که اینجان ماهی دوبار پریود بشن😑