2777
2789
سوالاتش در چه حد ؟ مثل مقدماتی یا پیچیده اس ؟ از کدوم کتاب بیشتر سوال میاد ؟قدیمی یا جدید ؟ تست های اینترنتی خوبن ؟
کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،
پیشرفت یک توهم است.

از کتاب جدید از قسمت فنی هم اومده بود من دفعه اول قبول شدم تست های تو اینترنت هست بزنی فنی رم بخونی قبولی

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اون هفته داشتم کتاب جدید رو بخون همه بخشها رو تستها رو هم بخون ولی تستایی که من داشتم سوال از بخش فنی و یه سری بخشهای دیگه نداشت ولی تو ازمون بود
به هر فصلی غمی، هر صفحه ای انبوه اندوهی، #وطن جان! خسته ام😔 پایانِ خوبِ داستانت کو؟ 
یه دختره کنار من بود قبل امتحان تو گوشیش یه سری نمونه سوال داشت که از بخشهای جدیدم تست داشت ولی نمیدونم از کجا گرفته بود
من بخش فرهنگ رانندگی رو نخونده بودم از شانس خوبم کلی تست از اون قسمت بود
به هر فصلی غمی، هر صفحه ای انبوه اندوهی، #وطن جان! خسته ام😔 پایانِ خوبِ داستانت کو؟ 
خاله امیر احتمالا از بازار گرفته !! اما برنامه های بازار هم مزخرف چون همش پول می خواد
کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،
پیشرفت یک توهم است.

قطره جون من تازگیا قبول شدم من باور کن کتاب رو لاشو باز نکردم فقط کلاسا رو رفتم که یادگرفتم و بعد برنامه آزمون آیین نامه رو از بازار دانلود کردم 2تومن برای مقدماتی 5 تومن هم آیین نامه اصلی و تستاشو کامل کامل همشو زدم و هردوشو دفعه اول قبول شدم
Lilypie Premature Baby tickers