2777
2789
عنوان

مامانای با تجربه

82 بازدید | 17 پست

پسرم توسه ماه هست وشکمش روون هست وهربار پوشکش عوض مبکنم مدفوع کرده تقریبا هر نیم ساعت،وقتی میوه میخورم. بیشتر میشه دفعات مدفوع کردنش چی خودم بخورم که روشیرم اثر کنه شکمش کمتر کارکنه فقط شیر خودم میخوره، دکتر گفت تا صدبار هم کارکنه اشکال نداره ولی بچم پشتش له شده به حدی که تاول زده دیگه اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنه 

لطفا برای شادی روح مادرم یه صلوات مهمونش کن خدا عزیزت برات نگه داره🙏🏻🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بعدهربار تعویض پوشک باید بچه رو بشوری

پماد کالاندولا هم تا یکم قرمزی میبینی بزن 

و بچه دوم منم دایم مدفوع میکنه و من خوشحالم 

پوشکم باید هر دوساعت تعویض کنی

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
عزیزم بعدهربار تعویض پوشک باید بچه رو بشوری پماد کالاندولا هم تا یکم قرمزی میبینی بزن  و بچه ...

مرتب هرنیم ساعت که پوشکش باز میکنم با شامپو بچه میشورم وپماد کالاندولا میزنم بهش از وقتی رفته تو دوماهگی شکمش خیلی روون شده الان دیگه دوماه هست هرچی هم رسیدگی بشه بازم پوستش نازک وله میشه

عزیزم برای مادرتم فاتحه خوندم❤🖤

زنده باشی وداغ عزیزات نبینی عزیزم مرسی 

مرتب هرنیم ساعت که پوشکش باز میکنم با شامپو بچه میشورم وپماد کالاندولا میزنم بهش از وقتی رفته تو دوم ...

هر نیم ساعت پوشکش باز میکنی و میشوریش؟چه خبره😅هر چهار ساعت باید پوشکش و عوض کنی، روزی دو دفعه ام بیشتر نشورش با شامپو یا صابون شاید بخاطر همینه پوستش نازک شده فقط با اب خالی بشور

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
هر نیم ساعت پوشکش باز میکنی و میشوریش؟چه خبره😅هر چهار ساعت باید پوشکش و عوض کنی، روزی دو دفعه ام بی ...

وقتی مدفوع میکنه گریه میکنه تا وقتی زیرش تمیز وخشک نباشه یه دم جبغ میزنه

مرتب هرنیم ساعت که پوشکش باز میکنم با شامپو بچه میشورم وپماد کالاندولا میزنم بهش از وقتی رفته تو دوم ...

با شوینده نباید بشوری 

فقط کالاندولا اونم پماد قدیمیا

و محاله کالاندولا بزنی و تاول بمونه 

تا میرنی بلافاصله قرمزیش کم میشه 

چون از مشتقات نفته

هر نیم ساعت پوشکش باز میکنی و میشوریش؟چه خبره😅هر چهار ساعت باید پوشکش و عوض کنی، روزی دو دفعه ام بی ...

عزیزم ۴ساعت ظلم به بچه نیست؟

فکر کن خود ادم ادرار کنه تو شرتش نم داشته باشه 

یا پریود بشی نوارو چهارساعت نگه داری

با شوینده نباید بشوری  فقط کالاندولا اونم پماد قدیمیا و محاله کالاندولا بزنی و تاول بمونه&nbs ...

یه راه حل بده کمتر شکمش کار کنه 😂😂

تقربیا سه چهارمرتبه بیشتر با شامپو نمیشورمش ولی با اب حتما پاشو میشورم ولی پوشکش تا کثیف میشه نا ارام میشه وتا تمیز نکنم ارام نمیشه