2777
2789
عنوان

حس ششمی داریم اینجاااااا🤭🤐🤫

100 بازدید | 20 پست

میشه بهم بگی که حست در مورد انتقالیم چیه؟؟؟؟؟  جور میشه؟؟؟؟  تو رو خدا بگید بهم 

خدایا دوست دارم از ته دل 🤍 متاهل و متعهد 💟💏دو سال خواننده خاموش سایت بودم ، سه بار عضو شدم و بنا به دلایلی خودم رو تعلیق کردم ✋ برای حل شدن مشکلم اگه ممکنه دعا کنید لطفاً 💚

من باردارم یا نه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به حس نیست اما اگر یه دانشگاه تو یه شهر کوچیک باشی فکر نکنم به راحتی بتونی انتقالی بگیری چون اکثرا اینجور دانشگاه ها دانشجو کم دارن و همونایی هم که هستن اکثرا میخوان از اونجا برن به این راحتی انتقالی نمیدن

به حس نیست اما اگر یه دانشگاه تو یه شهر کوچیک باشی فکر نکنم به راحتی بتونی انتقالی بگیری چون اکثرا ا ...

شاغلم... 

خدایا دوست دارم از ته دل 🤍 متاهل و متعهد 💟💏دو سال خواننده خاموش سایت بودم ، سه بار عضو شدم و بنا به دلایلی خودم رو تعلیق کردم ✋ برای حل شدن مشکلم اگه ممکنه دعا کنید لطفاً 💚
نه

نظرت راجع به من چیه؟ 

نه

نظرت راجع به من چیه؟ 

نه

اگر میشه نظرت رو راجب من بگو و اینکه به خواستم می رسم؟

رضا جان... می دانم که من لایق وصلت نیستم. می دانم که بار گناهانم سنگین است و سرم از خجالت افکنده. اما این بار نیز با این کوله بار سنگین از گناه و سر فکنده از شرم به درگاهت آمده ام. دست نیاز به سویت گشوده و دخیل بند ضریحت شده ام تا شاید قدری از آن ها کاسته شود. میدانم که آقایی میکنی و این بنده ی خطاکارت را دست خالی نمیرانی.