2777
2789
عنوان

پوره کدو حلوایی

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 24 پست
سلام خانومی وقت بخیر نمیدونم پیامم رو میبینید یا نه ولی از جای دیگه بلد نبودم بفرستم. راستش در مورد ...

ببخشید من کاربری ام تعلیق شده بود الان دیدم

بچه های من هردو رفلاکس پنهان داشتن البته مدفوع بلغمی گاهی بود مداوم نبود و بله به همه چیزهایی که گفتی آلرژی داشتن و نمیخوردم

الان بزرگ شدن کوچیکه ۸سالشه

از یک سال خیلی بهتر میشن گاهی بچه ها از ۹ماهکی هم بهتر میشن

نگران نباش اگر خون در مدفوع نباشه راحت تر حل میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبید ..ببخشید ممنون میشم اگر پیاممو میبینید جوابمو بدید ‌...من توی یه تاپیک خیلی قدیمی ب ...

سلام پسر من ۱۳سالشه الان

آره قد و وزنش کاملا نرمال هست خیالت راحت

رشد قد و وزن ربطی به اون موقع نوزادی نداره

من دوتا بچه ها به خاطر رفلاکس لاغر بودن و الان هرو نرمال هستن

سلام من کاربری ام تازه برگشته چه کمکی از دستم بر میاد 

سلام عزیزم من یادم نمیاد چه پیامی ازتون خونده بودم که کمک خواستم دخترم رفلاکس پنهان داره شیر نمیخوره

درخواست دوستی نمیپذیرم
سلام عزیزم من یادم نمیاد چه پیامی ازتون خونده بودم که کمک خواستم دخترم رفلاکس پنهان داره شیر نمیخوره

در نورد رفلاکس پنهان پرسیدی

چند ماهشه؟

راستش اطلاعات من مربوط به ۷سال قبله ولی هرچی بدونم کمکت میکنم

شیرخشک میخوره یا شیر خودت؟ رژیم غذایی رعایت میکنی

در نورد رفلاکس پنهان پرسیدی چند ماهشه؟ راستش اطلاعات من مربوط به ۷سال قبله ولی هرچی بدونم کمکت میک ...

عزیزم فقط بهم بگو از کی نینی بهتر شد؟کی اشتهاش خوب شد؟پیر شدم شیرخشک میخوره ولی با سرنگ

درخواست دوستی نمیپذیرم
عزیزم فقط بهم بگو از کی نینی بهتر شد؟کی اشتهاش خوب شد؟پیر شدم شیرخشک میخوره ولی با سرنگ

انشاالله شیرخشک رژیمی میخوره دیگه  دارو ام دکتر داده حتما

چندماهشه اوج رفلاکس ۳ ۴ ۵هست  میدونم سخته 

خوب شدن بستگی به شدت رفلاکس داره 

۶ماه کمی بهتر میشه از ۹ماه باز بهتر میشه همینطور بعد یک سال

به مرور بهتر میشن 

بعد که غدا خور میشه هم باید حواست به غذاهاش باشه

انشاالله شیرخشک رژیمی میخوره دیگه  دارو ام دکتر داده حتما چندماهشه اوج رفلاکس ۳ ۴ ۵هست  م ...

اره رژیمی میخوره دارو هم میخوره ده ماهشه.الان‌مشکل من مک نزدنه.از پنج ماهگی دیگه تو بیداری شیر نخورد بعد از هشت ماه دیگه تو خواب هم نخورد با سرنگ میدم.غذاشو رعایت میکنم اما بازم مشکل داره بچم بی اشتهاس ضعیفه

درخواست دوستی نمیپذیرم
اره رژیمی میخوره دارو هم میخوره ده ماهشه.الان‌مشکل من مک نزدنه.از پنج ماهگی دیگه تو بیداری شیر نخورد ...

پسر من هم حاضر نمیشد شیشه بخوره شیرخودم رو خورد 

ولی تا آخر هربار هم خیلی گرسنه بود با سرنگ خیلی کم می‌خورد 

میدونم سخته

بچه های من هردو تولد ۳۳۰۰ بودن ولی یک سالگی حتی به ۹کیلو هم نرسیدن

اینقدر همه سرکوفت میزدن لاغره ضعیفه به بچه نمیرسی.....

ولی الان بزرگ شدن بزرگه ۱۳سالشه همیشه لاغر بوده اما ضعیف نبوده که زود مریض بشه

قدش هم نرمال 

ولی کلا بچه های رفلاکسی غذا رو ترجیح میدن کاری نمیشه کرد درسته با غذا اونطور وزن نمیگیرن اما خوب سلامتی شون مشکلی نداره

میفهمم سخته من دوبار آیت دوران رو گذروندم پسر اولم کسی نمیدونیت رفلاکس چیه کلا شیر خودم رو در خواب میخورد

دومی هم یه جور دیگه ....

سخته ولی میگذره انشاالله سلامت باشن

اره رژیمی میخوره دارو هم میخوره ده ماهشه.الان‌مشکل من مک نزدنه.از پنج ماهگی دیگه تو بیداری شیر نخورد ...

ولی امتحان کن شاید غذا بهتر بخوره

درضمن الان میشینه کم کم با قاشق بده تا کم کم به فنجون برسه 

از یک سال میتونی لیوان نی دار بگیری براش