2777
2789

سلام دوستان یه برنامه خفنو باحال پیدا کردم که هم مخصوص ما بیکاراست هم معلماعو و.... در کل همه😂یه برنامه اشتراک ویدیویی خودمم نصبش کردم با هر فیلمی ک میزارید و با هر بازدیدی ک فیلمتون میخوره ۲۴ تومن میده میتونید سبد خرید بزارید برا فیلما آموزشی یا هر چی لایو هم میشه بزارید حتی میشه پولیشی بکنید تازه مصرف نتم نیم بهاست😱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچکسی نمیاد رمز پولداریشو داد بزنه درصورتی که یه چیزی براش داشته باشه

تو دنیای که همه دنبال دنیا جهان بخت شدنن😑تو مریم میرزا خانی شو😉💖.امیدوارم اقایونی که اینجان ماهی دوبار پریود بشن😑
اسمش چیه الکی ک نیس

ن بابا الکی چیه خودمم میگم تازه نصبش کردم دارم ازش نتیجه میبینم 

دو نوعش هست اینما رایگان و اینما پیشرفته 

رایگانش اثن به پیشرفتش نمیرسه خودم پیرفتشو گرفتم 

اسمش چیه

اسمش اینماست عزیزم هم اینما پیشرفته داره هم اینما رایگان 

تو اینما پیشرفته ۱۰ تا کانال داری میتونی سبد خرید بزاری ۲۴ تومن بازدید ها لایو داری اثن رایگانش به پیشرفتش نمیرسه

با وای فای میشه یا فقط نت سیم‌کارت؟ چه برنامه ای؟ چه ویدیویی هرچی بذاریم فرق نداره؟

با هر دو میشه هم وای فای هم نت سیم کارت . فرقی نداره چه فیلمی میزاری هر چی بخوای . اسمش اینماست هم پیشرفتش هست هم رایگانش اثن پیشرفتش خیلی خوبه من خودم پیشرفتشو گرفتم خیلی بهتر از رایگانشه 

هیچکسی نمیاد رمز پولداریشو داد بزنه درصورتی که یه چیزی براش داشته باشه

من خودم هنوز پولدار نشدم اولشم دیدم خوبه گفتم بیام بگم دوسداشتید نصب کن بده به بقیه هم کمک کنم بعد میگن بیاعو خوبی کن اینم جواب

بعد همین پیشرفته باید هزینه ای بابت دریافت برنامش بدیم

بله اینما پیشرفته رو باید تهیه کنی و یه سرویس اشتراک گذاری ویدیو دائمی هستش و دیگ نیازی نیست که بخاید تمدیدش کنی