2777
2789
بخدا چند تا دکتر بردم هیچی ب هچی

من از یه جایی شنیدم که سیلی میزنن و تو صورت بچت توف میکنن

ولی مطمئن نیستم که راست باشه

از کی تبش شروع شد؟

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فوت رو شنیدم ولی سیلی نه والا هرماه یکبار تب طولانی میکنه

نمیدونم عزیزم اگه همه ی راه هارو امتحان کردی و نشده اینم امتحان کن شاید خدا کمک کرد و خوب شد🙂

عزیزم مطمئنی بدنش عفونت نداره؟

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

نمیدونم عزیزم اگه همه ی راه هارو امتحان کردی و نشده اینم امتحان کن شاید خدا کمک کرد و خوب شد🙂 عزیز ...

نه مطمین نیستم

باید آزمایش خون بدم

میدونستی همین تل باعث عفونت گلو باشه و ممکنه تو آزمایش خون هم نشون داده بشه

نه مطمین نیستم باید آزمایش خون بدم میدونستی همین تل باعث عفونت گلو باشه و ممکنه تو آزمایش خون ه ...

حتما ازمایش بگیر ازش 

ایشالله خوب بشه♥️

خرافاته قشنگم طرف مریض میشه میبرنش پیش جادوگر میگن خوبش کن خب مریضه طفلک ببرینش دکتر    

حتما از اونایی هست که تخم مرغ رو فشار میدم و اسم  تک تک اعضای خانواده و دوست و آشنا میارن که ببینن  که می اون مریض رو چشم زده ؟😂😂😂

و رو اسم هرکس که اومد و تخم مرغ شکست ، همون طرف اون مریضو چشم زده 😂😂😂😂🤣

حتما از اونایی هست که تخم مرغ رو فشار میدم و اسم  تک تک اعضای خانواده و دوست و آشنا میارن که بب ...

اره اینم شنیدم

درصورتی که دلیل علمی و منطقی داره هروقت جریان بین دو طرف زیاد بشه میشکنه😂

فقط باید شانست بگیره اسمتو اون اولا بگن😂چون اگه اواخر جریان زیاد میشه میندازن گردن چشمای بیگناهت🥴