2777
2789
عنوان

مدل مو

117 بازدید | 11 پست

سلام دوستان.

برای عقد برادرم شنیون بهتره یا اینکه موهامو صاف یا کرلی کنم شیکتر بنظر میاد؟

کرلی بنظرتون خراب میشه تا شب

خودم کرلی دوست دارم میترسم خراب بشه و خیلی ساده بنظر بیاد

کرلی کن ولی برو آرایشگاه انجام بده که یکاری کنه تا شب تکون نخوره

بنظر خودمم چون عقده کرلی یا صاف بهتره.

یه آرایشگاه گفته بود کرلی یا صاف سادست و چون درجه یکی شنیون بهتره.

بخاطر همین سردرگمم.

میترسم چون بدو بدو زیاد دارم و زودتر میخام انجام بدم تا شب خراب بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر خودمم چون عقده کرلی یا صاف بهتره. یه آرایشگاه گفته بود کرلی یا صاف سادست و چون درجه یکی شنیون ...

به نظرم اگر ازدواج کردی شنیون کن ولی اگر نه کرلی و آرایشگاه بری یه کارایی میکنن فیکس میشه دیگه نگران اون نباش

به نظرم اگر ازدواج کردی شنیون کن ولی اگر نه کرلی و آرایشگاه بری یه کارایی میکنن فیکس میشه دیگه نگران ...

بله ازدواج کردم.

ممنون از راهنماییت عزیزم.

میخاستم موهامو آمبره و کرلی کنم.

ولی اگه بخام شنیون کنم دیگه آمبره هم نمیخاد.

بله ازدواج کردم. ممنون از راهنماییت عزیزم. میخاستم موهامو آمبره و کرلی کنم. ولی اگه بخام شنیون کن ...

آها پس اگر رنگ کردی کرلی کن کلا به نظرم یه مدلی انجام بده که با عروسی فرق داشته باشه بیشتر تو عروسی شنیون میکنن یا اگر هم میخوایی شنیون کنی یه شنیون ساده انجام بده به هر حال من نظرم رو کرلی هست🙄😅

آها پس اگر رنگ کردی کرلی کن کلا به نظرم یه مدلی انجام بده که با عروسی فرق داشته باشه بیشتر تو عروسی ...

والا منم با شما هم نظرم روی کرلی.

هنوز موهامو رنگ نکردم.

میخاستم آمبره کنم و کرلی.

آرایشگاه گفت خیلی سادست ممکنه خراب بشه تا شب.

شنیون کنی بهتره.

وتوی شنیون گفت لایت بهتره و نماش بیشتره تا آمبره.

موی آمبره تو شنیون پیدا نیست.

گرچه الان آمبره بیشتر تو بورسه ولی وقتی موها صاف باشن یا کرلی بیشتر تو چشم میاد تا شنیون بشه

والا منم با شما هم نظرم روی کرلی.  هنوز موهامو رنگ نکردم. میخاستم آمبره کنم و کرلی. آرایشگاه ...

به نظرم موهاتو لایت کن بعد کرلی کن به نظرم لایت خیلی قشنگ تره چون فقط این مراسم نیست که بعدا بالاخره موهات میمونه تا یه مدت دیگه بازم هر جور خودت دوست داری

به نظرم موهاتو لایت کن بعد کرلی کن به نظرم لایت خیلی قشنگ تره چون فقط این مراسم نیست که بعدا بالاخره ...

ممنون از راهنماییت.

آره همون کرلی میکنم.

عزیزم لایت منظورتون اینه قشنگتر از آمبره میشه؟

آخه آمبره الان خیلی بورسه

ممنون از راهنماییت. آره همون کرلی میکنم. عزیزم لایت منظورتون اینه قشنگتر از آمبره میشه؟ آخه آمبره ...

الان هر دو تاش خیلی رو بورسه الان این دو تا مدل یکیش آمبره است یکیش لایت به نظر خودت کدوم بهتره سلیقه ای دیگه هر کدوم که دوست داری انجام بده