2777
2789
عنوان

بچه دارا بیان توروخدا😭

346 بازدید | 62 پست

پسرم امروز صب دماغش گرفته بود چرب کردم خوب شد از عصر هی عق میزنه انگار گلوش گرفته باشه پاشم قرمز شده الان با جیغ بیدار شد شستمش پودر زدم ساکت شد پماد کالاندولا زدم باز گریه کرد خسته شدم چند روزه بیقراری میکنه نمیدونم از دندوناشه یا چی😭😭

من آدمی نیستم که نادان ها رو مجبور به سکوت کنم! اتفاقا میذارم حرف بزنن تا بتونم سبک مغزها رو تشخیص بدم!  ✌                    بسته ب شخصیتت نظر میدی🤌

[QUOTE=252312121]فردا ببر دکتر متخصص 😭تا فردا دق میکنم خودشم هلاک میشه

من آدمی نیستم که نادان ها رو مجبور به سکوت کنم! اتفاقا میذارم حرف بزنن تا بتونم سبک مغزها رو تشخیص بدم!  ✌                    بسته ب شخصیتت نظر میدی🤌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=252312121]فردا ببر دکتر متخصص 😭تا فردا دق میکنم خودشم هلاک میشه

چندسالشه

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
شربت استامینوفن یا پروفن داری بهش بده بدنش درد میکنه خب

بدنش چرب کردم شربتم میدم بالا میاره گند زده ب خودمو لباسام خونم فداسرس ولی کبابم کرده😭ناشکری نمیکنم ولی خسته شدم

عزیزم اینجوری نگو احتمالا بخاطر دندوناش اینجوری شده

تا پوشکش میکنم قرمز ملتهب میشه نمیدونم روانی شدم تنهام خستم دلمم براش داغه اینقد اذیته بچم😭

بینی یا گوشش رو میخارونه؟

بینیش بعضی وقتا  میخارونه فک کردم برا ابریزششه از دهنشم آب زیاد نمیاد..