2777
2789

پسرم ۵ ماه و ۶ روزشه 

وقتی وایسادنی میگیرمش پاهاشو نمیزاره زمین و پا نمیزنه یعنی اینکه حالتی مثل لگد زدن ب زمین و قدم برداشتن رو انجام نمیده و پاهاشو  جمع میکنه اگ هم پا بزنه ب زمین خیلی کم اینکارو انجام میده و نمیتونه وزن خودشو رو پاهاش تحمل کنه وزنش هم موقتی ک ۴ ماهش بود ۷ کیلو و ۴۰۰ 

خدایی نکرده مشکلیه؟یا طبیعیه؟همه میگن شل و وله و من خیلی نگران و شدم ب شدت میترسم 

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه

چرا میخوای ایستاده بشه از حالا

بذار ۳ ماه دیگه کم کم راه میفته 

چهار دستو پا میره؟؟؟

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

عزیزم سنش کمه بدبخت تازه حتما تونسته قشنگ گردن بگیره زمان میخواهد اول باید ستون فقراتش محکم بشه و بتونه بشینه بعد

و بقیه هم زر میزنن از الان ک بچت انقدره هی بخواهی کی چ زری زد وای ب حالش تا بزرگ شه تو دست شما

طبیعیه بابا پنج ماهشههههه نکن بهش صدمه میزنی این بچه الان باید رو شکم بزاری کمکش کنی کنی خودشو جلو بکشه

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......