2777
2789
عنوان

۱۳ صفر😂

405 بازدید | 10 پست

من تازه امروز فهمیدم جریانش چیه😐 یکم که فکر کردم یادم اومد ۱۳ صفر یه ظرف سرو چوبی گرفتم. تعبیرش چی میشه؟😂 من خودم خیلی به این چیزا باور ندارم ولی کنجکاوم😁😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی دونم والا     خودت یه فکری کن

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  

با اجازه استاتر

خانمایی که حاجت دارن به تایپکم سر بزنن

واسه حاجت روایی خانماست چیزی تا اربعین نمونده انشالله همه باهم حاجت روا بشیم.

ممنون میشم برا حاجترواییم یه صلوات بفرستین😊