2777
2789

طلاقتو میدم.. خواهرمم بی سیاسته .. ی بچه کوچیکم دارن که هر موقع دامادمون حال خواهرمو میگیره خواهرمم با بچه بدرفتاری میکنه و میزنتش.. 

میگم برو پیش مشاور نمیره.. نمیدونم چیکار کنم..نگران زندگیشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدا بهش بگو نیاد پیشت درد دل. اگه تونست بره مشاور. به تو بگه یا غصه میخوری یا دخالت میکنی کار خرابتر میشه.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
عزیزم نگفتم که نمک رو زخمم بپاشی گفتم اگه میتونی راهکار بدی

نمک رو زخم چیه ! بهشاینو اول  یاد بده حریم خصوصی چیه تا تقی به توقی میخوره همه خبر دار نشن شاید زیادی لوس بازی یا همون بی سیاست گیری که میگی در میاره همه زندگی ها دعوا دارن چیز غیر عادی نیست حداقلم اگه شما ها خبر دار میشید یه جوری باشه که دومادتون ادب بشه نکه تهش هیچی باز روز از نو روزی از نو فقط همه خبردار شده باشن 

بهش اینو گفتم . نقطه ضعف داده دست شوهرش . میدونه آبجیم از طلاق میترسه همش میگه 

درسته مردا کافیه بدونن ا چه چیزی هراس داری

میدونی؟خیلی نگرانم:)حالا نوبت منه ازتون بخوام واسه سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید💙
نمک رو زخم چیه ! بهشاینو اپل یاد بده حریم خصوصی چیه تا تقی به توقی میخپره همه خبر دار نشن شاید زیادی ...

اخه چطور ادبش کنیم دومادمونو . پدر نداریم حساب نمیبره . مامانم داداشمم دخالت نمیده مبادا دعوا بالا بگیره

بعدم آبجیم پیش دومادمون نمیگه دعوامون شده پشت سر میگه اما کلا دومادمون پیش ما ب آبجیم بی محلی میکنه