2777
2789

سلام دوستان خوبین 

شبتون بخیر 

من هشت هفته باردارم الان زیر نافم در حد چند ثانیه مث نبض زد به نظرتون از چیه نگران شدم؟؟ 🥺🥺

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادیه منم داشتم 

نمیدونی از چیه

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿

سلام گلم

منم امروز ۸ هفتم رو تموم کردم فردا میرم هفته ۹

دومین بارداریمه

اصلا جای نگرانی نیست اینجور چیزا طبیعیه

خدا آن است که ما میخواهیم    کاش ماهم همان بودیم که خدا میخواست
سلام گلم منم امروز ۸ هفتم رو تموم کردم فردا میرم هفته ۹ دومین بارداریمه اصلا جای نگرانی نیست اینج ...

مبارک باشه انشالله بسلامتی اها خداروشکر خیالم راحت شد 

فقط من دو روز دیگه میخام برم سونو قلب استرس گرفتم نکنه قلبش تشکیل نشده باشه 🥺🥺

مبارک باشه انشالله بسلامتی اها خداروشکر خیالم راحت شد  فقط من دو روز دیگه میخام برم سونو قلب ا ...

نه الان حتما تشکیل شده

مال بارداری اول من هفته ۸ تمام مشخص شد

اینم ۶ هفته

بارداری شمام مبارک باشه

آخرین پریودت کی بود؟

خدا آن است که ما میخواهیم    کاش ماهم همان بودیم که خدا میخواست
نه الان حتما تشکیل شده مال بارداری اول من هفته ۸ تمام مشخص شد اینم ۶ هفته بارداری شمام مبارک باشه ...

توکل به خدا انشالله برا منم تشکیل شده باشه خیالم راحت شه

سه مرداد