2777
2789
عنوان

وای امروز اومدم نی نی سایت همش تاپیکای پر بازدید و اینا ۱۳ صفر بود😂

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 21 پست
ادا نیس شما برید از مکارم شیرازی یا هر مرجع تقلیدی که می‌شناسید بپرسید همشون میگن اینا خرافات و فرقه ...

من از هیچکس نمیپرسم اعتقادات خودم فقط واسم مهمه 

هرچی خوبه مال مرداس😡نمونش ما خانوم ها😏والا😑خدا سایه مونو از سرشون کم نکنه😁😅😅
ادا نیس شما برید از مکارم شیرازی یا هر مرجع تقلیدی که می‌شناسید بپرسید همشون میگن اینا خرافات و فرقه ...

به نظرم اگر از خدا هر کسی چیزی بخواد اگر به صلاح و مصلحتش بود بهش میده زوری که نمیشه از خدا خواست  فقط باید به خدا و هدف مورد نظر امید داشت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نظرم این یه امیده ک افتاده ب دلشون با این تاپیکا حالشونو بد نکنین برید ببینید با چه ذوقی خرید کردن ...

بله عزیزم امید خوبه اینکه همیشگی باشه خوبه نه فقط،یه روز الکی ما باید هر روز با امید زندگی کنیم 

بعدهم بعضیا مصلحتشون هس که اون اتفاق براشون بیفته و بعضیای،دیگه که به حاجتشون نمیرسن نسبت به دین و اسلام سرد میشن و کم کم اعتقادشون رو از دست میدن در صورتی که این روز اصلا تو دین وجود نداره 

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....
به نظرم اگر از خدا هر کسی چیزی بخواد اگر به صلاح و مصلحتش بود بهش میده زوری که نمیشه از خدا خواست&nb ...

بله کاملا درسته👏

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....
به نظرم اگر از خدا هر کسی چیزی بخواد اگر به صلاح و مصلحتش بود بهش میده زوری که نمیشه از خدا خواست&nb ...

بعله اون درسته ولی همین ک مردم امید دارن اون روز خوشحالن و باور دارن میخرن و اتفاق می افته 

هرچی خوبه مال مرداس😡نمونش ما خانوم ها😏والا😑خدا سایه مونو از سرشون کم نکنه😁😅😅