2777
2789
عنوان

دردودل

77 بازدید | 9 پست

سلام خانما چرا من اعتماد به نفس ندارم از دست خودم خسته شدم اصلا انگار خدا منو افریده برای شستن و پختن و کار خونه نه هنری نه استعدادی حتی رانندگیو که الان خیلی ها بلدن من بلد نیستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبلنا خیلی قوی بودم، الان افسرده شدم، یبار برا رانندگی ثبت نام کردم، آیین نامه ۳۰ نمره کامل گرفتم اما شهری فقط یبار امتحان دادم اینقد نرفتم که کارتکسم باطل شد

شده ی رؤیا برام

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی

خسته شدم باور میکنید انگار خدا هم نمیخواد من چیزی یاد بگیرم دوبار تو این هفته برای یاد اوری کلاسهای رانتدگی مربی عوض کردم براشون مشکل پیش اومده و گفتن بعدا بیا

ناناکورپه جان وقتی میبینم همه رانندگی بلدن و فقط من هرجا میرم باید منت بکشم که منو جایی ببرن اعصابم ...

اطراف ما چند نفر خانم ثبت نام کردن با پارتی بازی قبول شدن، خیلی نامردیه من حامله بودم یبار شکم نداشتم رفتم امتحان رد شدم بار دوم شکمم بزرگ بود افسر بهم تذکر داد گفت بعد از زایمانت بیا بعدشم دیگه نرفتم، یبار که رد شدم رفتم خونه مادر شوهرم همه مسخره م کردن، برادر شوهرم بهم خندید، خیلی ناراحتم

من ۱۶ سال پیش گواهینامه گرفتم ولی چون وسیله نداشتم فراموش کردم الان دوباره دارم میرم کلاس ولی چه فایده حتی شوهرمم بهم اعتماد نمیکنه ماشین بده میگه میزنی به کسی میگم مگه خواهر تو یا خود تو زدی به کسی تا راننده شدی اما قبول نمیکنه ایکاش شده یه ماشین قراضه دستم بود تا تمرین میکردم ولی متاسفانه پولشم نیست اونو تهیه کنم

من ۱۶ سال پیش گواهینامه گرفتم ولی چون وسیله نداشتم فراموش کردم الان دوباره دارم میرم کلاس ولی چه فای ...

خب شما باید ماشین بگیری از شوهرت بگو خودتم کنارم بشین و آروم برو، من چکنم که فعلا پول هم ندارم برا ثبت نام