2777
2789

نمیدونم واسه چه کاری رفته بیرون زده به یه خانومه

میگفت از دماغ و دهنش خون میومد خیلییی استرس داشت 

بااینکه راننده ی خیلی خوبیه ولی نمیدونم چی شده تصادف کرده بهم زنگ زد هی میگفت دعا کن خانومه زنده وسالم بمونه 

لطفا شما هم دعا کنید😞😞

با اجازه استاتر

خانمایی که حاجت دارن به تایپکم سر بزنن

واسه حاجت روایی خانماست چیزی تا اربعین نمونده انشالله همه باهم حاجت روا بشیم.

ممنون میشم برا حاجترواییم یه صلوات بفرستین😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا رحم کنه

چقد بد زده

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

چیزیش نشده ، استرس گرفته 

شاید لبش زخم بوده بخاطر همین از دهنش خون میمونه 

ایشالا که چیزی نیس

براش ۱۰۰ تا صلوات میفرستم

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره
چه ربطی به شوهرش داشت

فک کردم شوهرش زده 😐 سرم درد می‌کنه متوجه نشدم درست💔

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره
سلام عزیزم متاسفانه دنده اش شکسته ریه اش رو سوراخ کرده خانومه هم کماست فقط دعا کنید حالش خوب شه مم ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

ان شاءالله مشکل خاصی، براتون پیش نیاد و

خانم خوب بشه حالشون

سلام عزیزم متاسفانه دنده اش شکسته ریه اش رو سوراخ کرده خانومه هم کماست فقط دعا کنید حالش خوب شه مم ...

انشاءالله زنده بمونه حالش خوب شه 

حتما حال خواهرت خیلی خرابه درسته؟ آرومش کنین

از کلانتری چی گفتن

خدایا شکرت🌸🌸🌸