2777
2789

خودم دوستم میگفت خواهرم پزشکی میخونه و همه باور کرده بودیم بعد مشخص شد حسابداری میخونه مامانش تو مدرسه گفت😂

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن

دوستم گفته بود ۳ تا ماشین داریم خونه هم برا خودمونه

ولی بعداً فهمیدم چون شوهرش تعمیر کاره ماشین اینو اونو سوار میشدن و خونشونم اجارس

خَسته‌از‌جَماعت‌ِزِنده‌کُش‌ِمُرده‌پَرست:))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم گفته بود ۳ تا ماشین داریم خونه هم برا خودمونه ولی بعداً فهمیدم چون شوهرش تعمیر کاره ماشین این ...

ای بابا

یه دختره پیش دانشگاهی که بودیم اپرای مدرسه می‌گفت من کلاس اسب سواری و تیراندازی میرم 

خب این دوتا پول زیاد میخواد دیگه 

ما فکر کردیم خیلی پولداره 

بعد معلوم شد از یه داهات داغون میاد و اصلا هم وضعشون خوب نیست

من ترکم، آذری غیرتی جدی عادی هرکیم که باهام طرف شد اغلدی،گتدی،یاتدی 😎
یه دختره پیش دانشگاهی که بودیم اپرای مدرسه می‌گفت من کلاس اسب سواری و تیراندازی میرم  خب این د ...

هعی 

خدا کنه همه یک روزی انقدر پولدار شن دیگه از کسی دروغ های اینجوری نیشنویم

حالا من یه چیز بگم ربطی به تایپک نداره این دستیارپزشکاچقدرلوس خودخواه بداخلاقه رفتم یه سوال بپرسم گفت بروجاهمکارم رفتم سرسری جواب داد وقتی خواستم درست توضییح بده خودشوسرگرم کردهنوزازشون دورنشده بودم بهم چیزی گفتن خندیدن شیطون میگه برم زنگ بزنم رئیس بیمارستان اونم جلوایستگاه پرستاری

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

حالا من یه چیز بگم ربطی به تایپک نداره این دستیارپزشکاچقدرلوس خودخواه بداخلاقه رفتم یه سوال بپ ...

ولشون کن عقده ای هستن آدمای اینجوری

ولشون کن عقده ای هستن آدمای اینجوری

واقعا خیلی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖