2777
2789

؟

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         

برای ارشد؟ فرقی نداره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

برای ارشد؟ فرقی نداره

کارشناسی چطور؟ مهندسیکامپیوتر

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارشناسی چطور؟ مهندسیکامپیوتر

کارشناسی نداره که. ولی مهندسی کامپیوتر برو. البته هوش بیشترش الکترونیکه. من قبول شدم نرفتم چون سخت بود به نظرم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

کارشناسی نداره که. ولی مهندسی کامپیوتر برو. البته هوش بیشترش الکترونیکه. من قبول شدم نرفتم چون سخت ب ...

شما رشتتون کامپیوتربود؟

شما رشتتون کامپیوتربود؟

ای تی بودم

هوش مصنوعی خیلی رشته خوبیه، مخصوصا رشته پردازش تصویرش

در کل کاربرد هوش مصنوعی کلا گستردس و مثل یک ابزار هست که هر شخصی می تونه ازش استفاده خوب یا بد کنه

در رابطه با هوش مصنوعی آکادمی همراه اول یک مقاله خوب نوشته که واقعا عالی بود

بهتون پیشنهاد میدم که بخونید ...

اینم لینکش:

https://hamrah.academy/blog/artificial-intelligence/