2777
2789
عنوان

چک‌بیبی

102 بازدید | 18 پست

سلام

من ۱۵ موعود پریودیم هست .بعد قرار پریود شدم ولی در حد لکه بینی خیلی کم فقط لکه بینی قهوه ایی تیره 

من‌شک کردم حاملم چون اقدام کردم 

الان تازه چک بیبی زدم دوتا خط افتادن دومی خیلی خیلی کمرنگه جوری ک من و همسرم بزور میبینیمش 

یعنی چی 

یعنی حامله ام؟ ؟

𓆩♡𓆪...میگفت:ولی بعضی شبا زیادی شبه...𓆩♡𓆪

بله احتمالا. فردا برو آز بده

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه باحال میگی چک بیبی 

همون شور.ت ماماندوز سابقم نمیدونم چرا تعلیق شدم فکر کنم نی نی یار با مادر شوهرش دعواش شده نتونسته چیزی بگه سر من خالی کرده  تو امضای کاربری قبلیم گفته بودم ک مردونگی با  مرد بودن یکی نیست الانم میگم لازم نیست نر باشی تا مردونگی داشته باشی همین که یه جا میتونستی پا رو ضعیف تر از خودت بزاری اما نزاشتی ،میتونستی زخم زبون بزنی اما نزدی میتونستی خیانت کنی اما نکردی ،میتونستی دل بشکنی اما نشکوندی و.. بدون تو ته مردونگی هستی حتی اگه یه دامن گلدار تنته و یه چارقد سرت ،میخوام به همه مردا و زنایی ک در حق شریک زندگیشون خیانت کردن بگم این که یه هرزه که با همه میپره بهت پا داده و نفر سوم رابطت شده نشون دهنده این نیست ک  تو خیلی خاص و جذاب و زرنگی ،مگسا همیشه میرن دنبال گوه هرکی ام با مگس بپره ته مونده گیرش میاد. 
دوباره امتحان کن ببین بازم همون طوری میاد؟  طبیعی اقدام‌کردی یا بادارو البته ببخشید میپرسم

طبیعی ببین عکس رو هاله دوم میبینی 

𓆩♡𓆪...میگفت:ولی بعضی شبا زیادی شبه...𓆩♡𓆪

بله منم بی بی چکم دو روز قبل موعدم دقیقا اینجور بود. 

موعدمم 14 شهریور بود که عقب انداختم. 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻