2777
2789
واهاااای نتایج انتخاب رشته اومده؟؟؟  خدایی تبریک میگم بهت تموم شد  منم کنکوریم یه چنتا ن ...

ن نیومده ک هنوز 

قرباند 

رشته انسانی؟؟؟

هر چی میبَندم نشتی میدم ، من ع سختی اینم با بدبختی اینم...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره انسانی 

توصیم اینه فقط از رو درسنامه خود کتاب بخونی همیشه نرو رو درسنامه های کتابکار 

از کتابکار فقط تست بزن 

هر درسی میخونی ۳۰ تا تست بزن حتمن 

و اینکه درس منطق درس خیلی سختیه من خیلی خوندمش داخل ازمونا ۸۰ ب بالا میزدم همیشه خیلی کم میشد ،میشد ۸۰ 

ولی داخل کنکور یکیم نتونستم جواب بدم از بس مفهومی و سخت بودن و حتمن منفی میشدن وقتتو نزار براش اگر زیاد باهاش اوکی نیستی 

ب جاش فنون رو بجو ،فنون خیلی درس مهمیه هر سوال فنون اندازه چهار تا ریاضی ارزش داره ...! 

و اینکه چندین بار کتاباتو حتمن بخون تا کنکور ب ی بار یا دو بار اکتفا نکن 

ی کمیم از گوشی فاصله بگیر 

سریالی چیزی هم دنبال نکن خواستی فیلم ببینی دلت باز بشه سینمایی ببین سریال نباشه دلت پیشش باشه ...!

توصیم اینه فقط از رو درسنامه خود کتاب بخونی همیشه نرو رو درسنامه های کتابکار  از کتابکار فقط ت ...

مرسی حتما ...

من یه مشکل حاد که دارم اینه که 

موقعه درس خوندم خیال پردازی میکنم و کل اون تایم که مای کتابم مفید نیستش ... 

اگه توام این مشکلو داشتی میشه راهنماییم کنی 

مرسی حتما ... من یه مشکل حاد که دارم اینه که  موقعه درس خوندم خیال پردازی میکنم و کل اون تایم ...

منم این مشکلو داشتم 

ببین ینی وقتی خیال پردازی میکنی اصلا چیزی یاد نمیگیری؟؟؟ هیچ چیزی؟؟

ی برگه بزار کنار دستت موقع درس خوندن هر چیزی اومدن ت ذهنت بنویسش رو برگه محکم خط خطیش کن 

دیگ بهش فک نمیکنی...!

دیدی نشد بنویسش رو برگه بگو من شب وقتی خواستم بخوابم روی این موضوع فک میکنم 

منم این مشکلو داشتم  ببین ینی وقتی خیال پردازی میکنی اصلا چیزی یاد نمیگیری؟؟؟ هیچ چیزی؟؟ ی بر ...

نه هیچ چیزی که نه ... 

یاد میگیرم ولی خب اگه این فکرا نباشه خیلی بهتر پیش میرم 

مرررسی از راهنماییت