2777
2789
عنوان

برای جبران چیکار کنم ب نظرتون؟؟؟؟

114 بازدید | 13 پست

سلام‌ سلام....

بچه ها جدیدا ی زن و شوهر جوون اومدن همسایه ما شدن.

بعد ما گاهی سلام‌و علیک داشتیم و یکی دوبار اومدن مدل خونه مارو دیدن و چندتا کار همینجوری باهم در ارتباط بودیم.

حالا اومدن تو  خونشون

البته عروسی اصن نگرفتن ولی امروز ی ظرف شیرینی و دو پرس غذا آوردن دادن ب ما گفتن دوس داشتیم شیرینی عروسیمونو بخورید...🥺💙

حالا من میخوام ی جور جبران کنم و سینی شونو خالی پس ندم ولی چون عروس دامادن نمیخوام‌شکلات و نبات و اینا بزارم از طرفی خدایی لطف کردن شام‌آوردن در خالبکه اصن جشنی نداشتن.

نظرتون؟؟؟؟

چون عروس دومادن ۵۰۰ تومن پول بزار تو پاکت بده بهشون بعنوان شیرینی عروسی

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی یه کادوی کوچیک بگیری بزاری جاش

بگی کادوی عروسیتون..

هیچی به ذهنم نمیرسه راستش

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

اخه تازه عروس داماد هستند همه چی دارند به نظرم همون گل عالیه

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   

یا یه تابلو قشنگ براشون بگیر یا یه وسیله تزینی خوب

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   
مثلا چی؟؟؟

یه وسیله تزعینی

جا شمعی

قاب عکس

گلدون چینی طرح دار

یته همچین چیزایی

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

زیاد نیس واسه همسایه؟؟؟😥

اگر فکر میکنی زیاده کمتر بده با توجه ب توان مالی خودتون ۲۰۰ بده مثلا

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                           
اخه تازه عروس داماد هستند همه چی دارند به نظرم همون گل عالیه

اوهوم دقیقا هم همه چی دارن هم اینکه من سبک خونه و جهازشو ندیدم ک یهو ی چی میخرم ربطی ب خونه وسایلش نداره بدتر تو دس و پاش میمونه

اوهوم دقیقا هم همه چی دارن هم اینکه من سبک خونه و جهازشو ندیدم ک یهو ی چی میخرم ربطی ب خونه وسایلش ن ...

همون گل خیلی بهتره عزیزم یا اگه دستتون بازه برو طلا فروشی یه سری پلاک هست طرح پروانه وسطش طلا هست باله هاش پارچه از اونا براش بگیر مطمئنم ذوق میکنه حدود قیمتشم 300 هست