2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاریمون دودکش داره نیازی نیست پنجره باز گذاشته بشه

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

شیشه هامون دوجداره نیست 

لزومی نمیبینم باز باشه 

بعدم به بالکن رفت و آمد داریم هی درش باز و بسته میشه

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

در حال حاضر برای اینکه به ساختمون ها مجوز پایان کار بدن برای خونه هایی که شیشه دو جداره دارن باید یه محفظه کوچیک به عنوان هواکش تعبیه بشه تا اکسیژن جریان داشته باشه 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

بخاریمون دودکش داره نیازی نیست پنجره باز گذاشته بشه

برند بخاری تون چیه؟ ربط به دود کش نداره کلا بخاری ها یکم اکسیژن مصرف میکنن این بخاری دیگه خیلی زیادی مصرف می‌کنه مثلاً برند معروفی هم هست ولی اصلا جنسش خوب نیست

برند بخاری تون چیه؟

ایران شرق

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
برند بخاری تون چیه؟ ربط به دود کش نداره کلا بخاری ها یکم اکسیژن مصرف میکنن این بخاری دیگه خیلی زیادی ...

مشهد چی ،درست یادم نیست..،ما بخاری بدون دوکش هم داریم،چند ساعت که روشن باشه درها رو چند بار باز و بسته میکنیم اکی میشه،البته پیش ما اونقدر سرد نمیشه که شب بخاری روشن باشه،شبا خاموش میکنیم

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

بنظرتون این کار اتلاف انرژی نیست؟؟؟بعد میگید چرا فلان چیز کمه چرا قطع میشهخب همین کارا باعث میشه دیگ ...

سوال درست بخون همون جواب بده کلا تو زمستون نمیشه پنجره رو باز گذاشت چون سرما میاد تو خونه این بخاری انقد اکسیژن مصرف می‌کنه باید پنجره باز باشه که اکسیژن بیاد از اون طرفم سرد میشه . این یعنی بخاری برند خوبی نیست

برند بخاریتون چیه؟