2777
2789

دکتر تخصصی برا این مشکلات چیه؟ارتوپد اطفال؟یا مغز و اعصاب اطفال 

طب فیزیکی اطفالم داریم؟

همش میخوره زمین سفت نیس پاهاش ۷ سالشه با بچه ها ک میدوئه از همه عقب تره و میخوره زمین تند تند

پیش ب سوی لاغری و سلامتی 😊😇قد ۱۶۳ وزن فعلی ۶۹ هدف اول ۶۲ هدف دوم ۵۶ با تکیه بر تلاش🌻۱۷ اردیبهشت:۶۷.۶۰۰🧜‍♀️۲۵ اردیبهشت ۶۶.۵۰۰🧜‍♀️۳۱ اردیبهشت ۶۵.۴۰۰صعود به گروه آبی💙🧜‍♀️۸ خرداد ۶۵.۳۰۰🧜‍♀️۲۹خرداد ۶۴🧜‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچیش نیست

دختر منم اینطوری بود، ما هم بردیمش دکتر، پاشو دورشو اندازه زد و براش کف طبی دوختن، تا دو سال مدام پوشیدو خوب شد. 

دیگه مشکلی توی دویدن نداره

موقعیتی رو قضاوت نکن که  تجربه اش نکردی ......
هیچیش نیست دختر منم اینطوری بود، ما هم بردیمش دکتر، پاشو دورشو اندازه زد و براش کف طبی دوختن، تا دو ...

کف طبی برا تو کفش؟

دخترتون چن سالش بود؟

چ کلاس ورزشی ای بفرسیمش خوبه؟

پیش ب سوی لاغری و سلامتی 😊😇قد ۱۶۳ وزن فعلی ۶۹ هدف اول ۶۲ هدف دوم ۵۶ با تکیه بر تلاش🌻۱۷ اردیبهشت:۶۷.۶۰۰🧜‍♀️۲۵ اردیبهشت ۶۶.۵۰۰🧜‍♀️۳۱ اردیبهشت ۶۵.۴۰۰صعود به گروه آبی💙🧜‍♀️۸ خرداد ۶۵.۳۰۰🧜‍♀️۲۹خرداد ۶۴🧜‍♀️
کف طبی برا تو کفش؟ دخترتون چن سالش بود؟ چ کلاس ورزشی ای بفرسیمش خوبه؟

نه کف طبی نبود، کلا کفششو دوختن، بزن نت، آدرس این جور جاها رو میاره، بزن دکتر برای کفش طبی در ...

اسم شهرت که راحت پیدا کنی 

موقعیتی رو قضاوت نکن که  تجربه اش نکردی ......
نه کف طبی نبود، کلا کفششو دوختن، بزن نت، آدرس این جور جاها رو میاره، بزن دکتر برای کفش طبی در ... ...

مرسی عزیزم تو خونه ک میدوئید چی؟