دکتر تخصصی برا این مشکلات چیه؟ارتوپد اطفال؟یا مغز و اعصاب اطفال
طب فیزیکی اطفالم داریم؟
همش میخوره زمین سفت نیس پاهاش ۷ سالشه با بچه ها ک میدوئه از همه عقب تره و میخوره زمین تند تند
پیش ب سوی لاغری و سلامتی 😊😇قد ۱۶۳ وزن فعلی ۶۹ هدف اول ۶۲ هدف دوم ۵۶ با تکیه بر تلاش🌻۱۷ اردیبهشت:۶۷.۶۰۰🧜♀️۲۵ اردیبهشت ۶۶.۵۰۰🧜♀️۳۱ اردیبهشت ۶۵.۴۰۰صعود به گروه آبی💙🧜♀️۸ خرداد ۶۵.۳۰۰🧜♀️۲۹خرداد ۶۴🧜♀️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هیچیش نیست دختر منم اینطوری بود، ما هم بردیمش دکتر، پاشو دورشو اندازه زد و براش کف طبی دوختن، تا دو ...
کف طبی برا تو کفش؟
دخترتون چن سالش بود؟
چ کلاس ورزشی ای بفرسیمش خوبه؟
پیش ب سوی لاغری و سلامتی 😊😇قد ۱۶۳ وزن فعلی ۶۹ هدف اول ۶۲ هدف دوم ۵۶ با تکیه بر تلاش🌻۱۷ اردیبهشت:۶۷.۶۰۰🧜♀️۲۵ اردیبهشت ۶۶.۵۰۰🧜♀️۳۱ اردیبهشت ۶۵.۴۰۰صعود به گروه آبی💙🧜♀️۸ خرداد ۶۵.۳۰۰🧜♀️۲۹خرداد ۶۴🧜♀️
نه کف طبی نبود، کلا کفششو دوختن، بزن نت، آدرس این جور جاها رو میاره، بزن دکتر برای کفش طبی در ... ...
مرسی عزیزم تو خونه ک میدوئید چی؟