2777
2789
عنوان

دندونم پر کردم

388 بازدید | 36 پست

اعتماد ب نفسم رفته زیر صفر🤌🏻

همش افسوس میخورم مواظب دندونام نبودم سنمم اونقد نی ک کلا خراب شدن...

بهش فک میکنم سرم درد میگیره ک همه هم سن و سالام دندونا سالم ولی من🥺

ردیف ردیفه دندونام ولی پوسیده شدن

چند سالته

همه از 15 سالگی خرابیم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط تو نیستی منم همینجوریم به جنس دندون هم بستگی داره من جنس دندونام افتضاحه اولا کلی حرص میخوردم که چرا بااین هن مراقبت دندونام خراب شده ولی بعدش دیدم غصه خوردن فایده نداره ولش کردم شده دیگه چاره نیست 

تو خانواده فقط من جنس دندونام دسته دومه انگار😥😂

عجب😂😂😂عیبی نداره ولش کن ارزش غصه خوردن نداره من خودم انقد اعصابم خورد بود زد به یه جای دیگم😂😥من جنس دندونام مثل بابامه خوب نیست

ناراحت نباش . نوشابه و چیزای شیرین کم تر بخور . پفک هم شنیدم خیلی ضرر داره برا دندون کمتر بخور . نخ ...

انشالله از این به بعد رعایت میکنم

دندون پزشکمم دهنشو وا کرد گف همممه دندونات خرابه:/ درصورتی ک شاید یه کوچولو پوسیده باشه ولی زد روزمو خراب کرد 

من مادرم ماشالله ۶۵ سالشونه اصلا دندون خراب نداره بعد من فقط ۴ تا ایمپلنت دارم 😔

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود