2777
2789
عنوان

شیرازیا لطفا بیاید

1219 بازدید | 34 پست

لباس برای بچه قیمتش مناسب و خوب باشه برای لباس تو خونه میخوام.لطفا ادرس بدید

شیراز هستم الان.خلیج فارس رفتم ب جز خلیج فارس جایی بلدید ادرس بدید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر خونگی جنس خوب میخوای چهار راه سینما سعدی یه فروشگاه هست به نام پوشاک خانواده . من همیشه از اونجا میخرم . ولی قیمتاش یکم بالاتر از طالقانی و نمازی هست . اونجا جنسا ساده تره قیمت پایین تر هم گیر میاد . همون چهار راه سینما سعدی اخر پاساژ کوروش یه فروشگاه هست فروشگاه نمونه فارس اونم چیزاش خوبه قیمتا هم خوبه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
عزیزم با خط واحدم میتونی بری یا اسنپ بگو سه راه نمازی اونجا کلا لباسای شیک بچگانه باقیمت مناسبه تو پ ...

عزیزم ماشین هست من صد بار بیشتر رفتم بیمارستان نمازی صد بار رد شدم همش فقط دکتر دیدم دیشب ساختمان ارم بودم.یعنی مغازه است اطرافش برای بچه

عزیزم با خط واحدم میتونی بری یا اسنپ بگو سه راه نمازی اونجا کلا لباسای شیک بچگانه باقیمت مناسبه تو پ ...

اره میرم من برای چکاب زیاد میام شیراز .شهر خودم جنس لباسا فاجعه است ولی دو سال پیش تو آف خورده ها لباس خریدم واقعا جنس عالی بود عالی.الان دو روز پیش رفتم مغازه جمع شده بود کلا.این بود یهو گفتم بزار از نی نی سایتیا بپرسم مرسی دوست عزیز الان ببینم بلد و این چیزا میشه پیدا کرد مرسی دوست عزیزم لطف کردی

سلام عزیزم توی یه تاپیک حرفاتون رو خوندم درمورد مدیریت خرجای خونه میشه راهنماییم کنین؟؟؟

حوصله ات میکشه واقعا میگم خیلی موثره خیلی کارها میشه کرد که واقعا خرج خونه به شدت پایین میاد

حوصله ات میکشه واقعا میگم خیلی موثره خیلی کارها میشه کرد که واقعا خرج خونه به شدت پایین میاد

اره عزیزم 

میشه تو خصوصی برام بنویسی؟؟؟یکمم ازت راهنمایی بگیرم برا چیزای دیگه 

خیلی خانوم عاقل و پخته ای به نظر میاین