2777
2789
عنوان

پول یارانه رو کی میبره 😁

189 بازدید | 20 پست

سلام من از سال ۸۹ که یارانه دادن تا الان کارت یارانه دست خودم هست شما چی 

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها یارانه روکی میریزن

پسرنازم😔 ازروزی که ازپیشم رفتی من مردم نمیدونم کجای🖤😭ازخدافقط تورومیخوام فقط تورو💔پسرنازم کجای دلم داره میترکه از دوریت 😭پسرم تقصیرمن نیست که وضع مالیم خرابه و وپولدارنیستم ببخش منوپسرم منوببخش توروخدا😭میدونی پسرم من میرم نظافت روزی۸۰پسرنازم من هرچی کارمیکردم فقط واسه توخرج میکردم وخواهم کرد خداشاهده من حتی برای خودم یه ادامس نمیخریدم چون تومهم بودی منوببخش که نتونستم بیشتر ازحد توانم کارکنم🖤🖤🖤💔💔💔پسرقشنگم من نتونستم۳ساله یه کاپشن واسه خودم بخرم چون تومهم بودی شکمت ولباس وپوشک بایدتهیه میکردم وتومهم بودی وهستی💔پسرم بشدت دلتنگتم دارم دق میکنم 😭😭💔کاش برگردی پیشم😭😭قول میدم دوبرابرکارکنم ونزارم کمبودی داشته باشی😔😔😔پسرنازم من هرروز وهرشب میرم سرکوچه به امیداینکه برق خونه بابات روشن بشه وبفهمم اومدی روستا🙂🙂پسرقشنگم هرشب باچشم گریون میخوابم😔کوچولوی نازم نزار تو حسرت خوابیدن توبغلت بمیرم شب وروز لباسهات پیشمه واشک میریزم میدونی من هیچکسوندارم جزتو خدایاحداقل پسرموبهم برسون هیچ آرزویی ندارم پسر قشنگم مامانی داره میمیره از دوریت بخدا...بقران دارم دیوانه میشم کاش بمیرم واین دردونکشم پسرمممم🖤💔پسرم جووونم به فدایت خیلی میخوامت😭😭پسرم خیلی دوست دارم 

مال ما هرکی واس خودشو میبره😂

بیستم هرماه یه وضعیه عصن انگار ارثشونه

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

خیلی وقته دستمه الانم جدا کردم از شوهرم چون کارتشو بانک مسدود کرده.ولی چیزی نمیشه بی برکته

👈 📷عکسهای معمولی گوشیتون و آتلیه ای میکنم...با هزینه ی خیلی کم💗 تغییر پس زمینه..ادیت عکسهای خانگی و بی کیفیت... تم تولد..تم طبیعت..تم ماهگرد و... هر مدل بخواید درخدمتتونم .....عکس بچهاتون و با هر کیفیتی برام بفرستید و کمتر از سه ساعت عکس اتلیه ای تحویل بگیر ...هرعکس فقط ۲۵هزار..دو عکس ۱۰هزار تخفیف📸💗💗💗  آیدی ایتا:     atolye_online    آیدی تل: @iliyaonline   آیدی روبیکا:iliya0044
جمع کردی همشو

کلی چیز خریدم طلا گرمی ۵۰ تومن خریدم 🤦‍♀️پرینتر خریدم ۲۰۰ تومن یارانمون ۲۲۷ تومن بود 🤦‍♀️پارسال با پول طلاها مسکن مهر خریدم

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود

کارت دست منه شوهرم گفت هر کاری باهاش دوست واری بکن اما دو هفته قبل از یارانه پول نمی‌زنه به کارتم تا یارانه بریزن یارانه که ریختن میگه حالا از اون استفاده کن میدم بهت حالا استفاده‌ کن در نمیرم که تا تموم بشه