2777
2789

منم دوبار انتخاب اشتباه داشتم بنظرت بجای این حرفا ایندتوبساز چقدر دوست داشتم برگردم عقب دوباره بسازم خودمو

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم شما خیلی شجاع و قوی هستید ک میتونید راحت با همه مشکلات بعدش کنار بیاید و جدا بشید یا من خیل ...

اصلا شجاع نبودم وخیلی داغونم

وبی همدمی اذیتم میکنه

ضمن اینکه اون مرد نخواست من تااخرولستادم

واخر توافقی جدا شدم

و

اصلا شجاع نبودم وخیلی داغونم وبی همدمی اذیتم میکنه ضمن اینکه اون مرد نخواست من تااخرولستادم واخر ...

توی هر کاری صلاح و مصلحتی هست

دنیا ک ب آخر نرسیده

با اراده باش

قوی باش

برای خودت ب هدف داشته باشه امیدتو ب آینده از دست نده

ما توی این دنیا هستیم ک زندگی کنیم زندگی زیباست ولی ما آدما زشتش میکنیم

فکرنکنی خیلی حواسم جمع و دلم آرومه ک دارم اینا رو بهت میگما

زندگیم پر از مشکله ،ورشکستگی ،بدهکاری،اومدن طلبکار درخونه،خرج روزانه ،داشتن دوتا بچه مدرسه ای با خرج سنگین و .....

پس خدارو شکر کن دستت و بزار روی زانوهات و یاعلی بگو

فقط خودت میتونی ب خودت کمک کنی عزیزم

بسم الله

دوبار ازدواج کردی وهردوبار منجربه شکست شد؟

پیاممو خوندی عزیزم الان جدانشدم ولی حالم بده بنظرم برای خودت بیشتر وقت بگزار مستقل شو شاد باش بیخیال شو غصه نخور و زود هم به ازدواج مجدد فکرنکن با چشم باز انتخاب کن دیگه 

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞