2777
2789
عنوان

دلسوزی ممنوع❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 30 پست

ببخشیدا ولی چقدر سیمیجی‌ زمانی که میگه نه یعنی نه دیگه بده به کسان دیگه بعدش هم شما از کجا مطمئنی که واقعا نیاز داره شاید ی مرد که داره سرکارت میذاره

از هیچی نترس چون ما خدا رو داریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارت درست بوده فرزندم 

یعنی هزینه وسایل کمتر از۳۵تومن هزینه پسته؟؟؟

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

ببخشیدا ولی چقدر سیمیجی‌ زمانی که میگه نه یعنی نه دیگه بده به کسان دیگه بعدش هم شما از کجا مطمئنی که ...

تولوخدا بیاین تاپیک اخر منو بترکونین فداتون شم بیاین 

زندگیامون شده خندیدنای مصنوعی وسط دردای واقعی 🖤🥀خیلی ازت ضربه خوردم ،ولی بازم قشنگترین ،اشتباه منی🖤توهرگز برایم عادی نمیشوی ،مگر خورشید باهربار طلوع کردنش ب زمین ،عادی میشود؟لبخندتوهم حیات بخش من است ،مگر میشودلبخندت ،عادی شود برایم ؟آرام جانم !توهیچ گاه برایم عادی نخواهی شد ؛مانند دریا برای ماهی ،مانند بال برای پرنده /هیچ گاه عادی نخواهی شو !🖤🥀
توی اون مدتی که شما گفتی (بعد یه مدتی رفتارا عوض شد) چه اتفاقی افتاد که رفتارا عوض شد؟ یعنی شما ...

من متوجه نشدم چرا؟! چون یهو تغییر کرد آدمی بود که ارزش بهش بدی شدن بود فکر میکرد همه بدن و کاسه زیر نیم کاسه شونه 

ببخشیدا ولی چقدر سیمیجی‌ زمانی که میگه نه یعنی نه دیگه بده به کسان دیگه بعدش هم شما از کجا مطمئنی که ...

سمج نیستم عزیزم خود طرف می‌گفت نمیتونم برم کار کنم و به نظرم داشت به حساب غرورش حفظ می‌کرد 

نه تو خودت دیابت داری میدونی  هزینه جعبه سرسوزن مارک بی دی چقدره

دونه ای ۳۰۰۰میخرم مارک بی دی رو نمیدونم 

اگه یه کارت براش فرستادی که واقعا بهش لطف زیادی کردی 

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

دونه ای ۳۰۰۰میخرم مارک بی دی رو نمیدونم  اگه یه کارت براش فرستادی که واقعا بهش لطف زیادی کردی& ...

اره بسته ۱۰۰تایی سیصدتومنه که سایت اشتباهی عوض دوتا بسته ۴تا فرستاده بودن 

خب لیاقت نداشت بفرستم منم گفتم به خود سایت پس فرستادم

اره بسته ۱۰۰تایی سیصدتومنه که سایت اشتباهی عوض دوتا بسته ۴تا فرستاده بودن  خب لیاقت نداشت بفرس ...

اره خیلی گرونه انتظار داشته هزینه پست روهم خودتون پرداخت کنید که واقعا پرروییه🙂

شما خودتم دیابت داری؟

اره عزیزم منم دارم.

پس واسه ی خودت نگه دار 

پس واسه ی خودت نگه دار 

اره ولی بار اول که بهش سرنگ فرستادم خودم نمی‌خواستم چون قلمی میزنم اما ایشون خودش سرنگ و بچش قلم میزنه.

و اینکه اون همه سرسوزن رو اگه نگه دارم انقضاش می‌گذشت😊😊😊برای همین خواستم بهش بدم.

در هر حال خراب بشه بریزم دور یه نفر هم غش کنه از نداشتن چیزی عمرا بهش بدم

اره ولی بار اول که بهش سرنگ فرستادم خودم نمی‌خواستم چون قلمی میزنم اما ایشون خودش سرنگ و بچش قلم میز ...

بله متاسفانه اینجور ادما باعث از بین رفتن مهربانی میشن