2777
2789
عنوان

دلسوزی ممنوع❌❌

406 بازدید | 30 پست

سلام دوستان من یه تجربه ای دارم می‌خوام راهنمایی کنید 

من یه بیماری خاص دارم و یه سری تجهیزات پزشکی داشتم که به درد خودم نمی‌خورد و تو گروهی با کسی آشنا شدم که هم خودش و هم فرزندش مثل من بودن و نیازمند اون وسایل من تصمیم گرفتم این تجهیزات با پست (با هزینه خودشون) ارسال کنم. و خب بعد مدتی دیدم رفتار طرف عوض شده و دائما میگه تو قصد سو استفاده داری 😐😐😐😐تو فلانی من با اینکه قلبا ناراحت شدم اما گذاشتم پای اینکه طرف منو نمیشناسه تا اینکه بعد چند ماه آشنایی کامل 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب😶

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

باز من تجهیزات خریدم (نمی‌دونم چه اتفاقی افتاد که سایت اشتباهی به جای ۲بسته به من ۴ بسته تجهیزات فرستادن و من تو دل خودم تصمیم گرفتم یه کم صبر کنم اگر از سایت زنگ نزدن که هزینه اون دوتا جعبه بده) من اینا رو خیرات کنم به کسی که لازم داره. باز به همون آدم چون وضعیتشون خوب نبود گفتم که یه تعداد تجهیزات دارم و می‌خوام واست ارسال کنم

هیچی دیگه نتیجه اخلاقی حرفتو پس بگیر تجهیزات رو هم نده بهشون ملت خوبی که میبینن هار میشن

خدایی حرفت حققققققق تا ابد

زندگیامون شده خندیدنای مصنوعی وسط دردای واقعی 🖤🥀خیلی ازت ضربه خوردم ،ولی بازم قشنگترین ،اشتباه منی🖤توهرگز برایم عادی نمیشوی ،مگر خورشید باهربار طلوع کردنش ب زمین ،عادی میشود؟لبخندتوهم حیات بخش من است ،مگر میشودلبخندت ،عادی شود برایم ؟آرام جانم !توهیچ گاه برایم عادی نخواهی شد ؛مانند دریا برای ماهی ،مانند بال برای پرنده /هیچ گاه عادی نخواهی شو !🖤🥀

توی اون مدتی که شما گفتی (بعد یه مدتی رفتارا عوض شد)

چه اتفاقی افتاد که رفتارا عوض شد؟

یعنی شما فقط بهشون کمک کردین و اونام گفتن دنبال سو استفاده ای‌؟

‌تنهایی رو عشقه

باز به همون آدم چون وضعیتشون خوب نبود گفتم که یه تعداد تجهیزات دارم و می‌خوام واست ارسال کنم اون آدم هم برگشت گفت خب اگر به هزینه پستش نیرزه همینجا میخرم و بعد اضافه کرد دوباره بازی سرم دربیاری. من واقعا نمی‌فهمم چرا ماها انقد بد شدیم که خوبی رو هم بدی می‌بینیم؟! و خب گفتم باشه و نفرستادم. اما همین آدم به محض این که فهمید اینا رو سایت بدون هزینه برام فرستاده درخواست کرد بفرستم (هم مستقیم و هم غیر مستقیم می‌گفت.) و من می‌پیچوندم تا اینکه مجبور شدم بگم سایت تماس گرفت من هم پس فرستادم. بعد خیلی خیلی پیش خودم شرمنده شدم. راستش دیگه از خوبی کردن به دیگران عاصی شدم چون همش بدی دیدم.🤕😨😨😨 حالا بگین کارم درست بود یا اشتباه ؟