2777
2789

بروایستگاه تاکسیهای اون مسیرشایدراننده روشناختی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

برو خداروشکر کن گوشیتو جا نذاشتی  کارتا رو ک میری میسوزونی  کیف و پولشم انشالله خیلی پول ...

دلم میخواد خودمو خفه کنم انقد وسیله هامو جا میزارم و حواسم نیس😭 تقصیر خودمم نیس ۱۹ ساله حتی سوپر مارکتم‌نرفتم همیشه خونه بودم فقط درسخوندم الان ک وارد جامعه شدم ی ریز سوتی میدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو خداروشکر کن گوشیتو جا نذاشتی  کارتا رو ک میری میسوزونی  کیف و پولشم انشالله خیلی پول ...

من گوشی خیلی گرون عقب تاکسی پیدا کردم زنگ زدم صاحبش از خوشحالی گریه ش گرفت که چطور حاضر شدم پس بدم 😂😐

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 
کارتو چجوری میسوزونن چی ببرم باخودم چقد طول میکشه و کی کارت جدیدو میدن من هیچینمیدونم😭

برو بانک بگو کیف پولمو جا گزاشتم میخام کارتنو بسوزونم نمیدونم وسائل چی میخاداما خودشون بت میگن

مطمعنم ک یه روزی دست تو دست هم نصف شب تو خیابونا عاشقانه قدم میزنیم:)

کارتو چجوری میسوزونن چی ببرم باخودم چقد طول میکشه و کی کارت جدیدو میدن من هیچینمیدونم😭

اول آرامشتو‌حفظ کن 

ممکنه برای هرکسی پیش بیاد

کارت ملی همراهت باشه برو بگو کارتم گم شده همونجا سریع یکی دیگه برات صادر میشه

نمی‌ دانم چه میخواهم بگویم... غمی در استخوانم می‌گدازد       حرفی سخنی؟؟ https://harfeto.timefriend.net/17323882382761

اول آرامشتو‌حفظ کن  ممکنه برای هرکسی پیش بیاد کارت ملی همراهت باشه برو بگو کارتم گم شده همونج ...

مرسی😭 

واسه مامانمم‌میتونم کارت ملی شو ببرم بگیرم؟ خودش نمیتونه بیاد 

مرسی😭  واسه مامانمم‌میتونم کارت ملی شو ببرم بگیرم؟ خودش نمیتونه بیاد

خواهش میکنم. نه نمیشه حتما باید صاحب کارت باشه

نمی‌ دانم چه میخواهم بگویم... غمی در استخوانم می‌گدازد       حرفی سخنی؟؟ https://harfeto.timefriend.net/17323882382761