2777
2789

دخترم هشت سال و چهارماهشه چند روزیه متوجه شدم س ی ن ه هاش سفت شده بردمش،دکتر عکس گرفت و از مایش نوشت می خواد امپول جلوگیری از بلوغ رو شروع کنه قد دخترم ۱۲۳ میگه اگه استفاده نکنی خیلی کوتاه می مونه من از عوارض امپول می ترسم اگه کسی تجربه ای داره کمک کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه آمپول جلوگیری از بلوغم داریم😐

واسه قدش نیست احیانا

دختر نازم با اومدنت دنیای منو باباییو قشنگ تر کردی فدات بشم من♡میبینم روزی بیاد که با خرابکاریات عصبانی بشم ازت ولی بعد با اون لبخند نازت خودمم خندم بگیره،میبینم روزیو که بیای منو باباتو ازهم جدا کنی بگی این آقا شوهر خودمه و منو از حسودی بچرونی😁😂یه روزی میاد که با تمام تلاشت موفق ترین بشی🌱😄بهت قول میدم جوری بزرگت کنم که هر وقت مشکلی پیش اومد برات فقط به منو بابات بگی نه به غریبه دیگه🙂🌱❤میشه یه صلوات واسه منو دخترمو باباش بفرستی مرسی گلی جون😊

نزن عوارض داره.دوست خواهرم زده همش مریضه. من خواهرم کلاس چهارم پربود شد. اون زمان 150 بود الان 16 سالشه 163. اینا همش دروغه. بفرستش ورزش کنه و شیر زیاد بده بخوره. من خودم سینه هام 9 سالگی شروع به رشد کرد. 12 سالگی پریود شدم.

نزن عوارض داره.دوست خواهرم زده همش مریضه. من خواهرم کلاس چهارم پربود شد. اون زمان 150 بود الان 16 سا ...

یعنی الان داره امپول می زنه؟؟

یا اینکه تموم شده دوره درمانش

میشه بگی قد مادر و پدرتون چند سانته؟؟

از نظر من به یه دکتر دیگه هم مراجعه کنین 

زیر ۸ سال دیفرلین تجویز میشه 

بالای هشت سال بلوغ زود رس در نظر گرفته نمیشه 

اگر پزشک دومم نتیجه گرفتن که نیازه دارو رو مصرف کنین 

اتفاقی نمیفته 

فقط همراه آمپول دکتر براش مکمل کلسیم تجویز میکنه 

و شما هم باید حواستون به تغذیش باشه و واحدای کلسیم رو توی روز براش بیشتر کنین 

خواهر عزیز من تجربه خودم رو میگم ولی تصمیم با شماست 

منم مثل شما خیلی تحقیق کردم و از چند نفری که آمپول رو زده بودند پرسیدم و هیچ عوارضی نداشتند منم برا دخترم زدم تا و سال جا داری که بزنی بعد از دوسال برا دختر من که نزدیک یک سال نشد 

از نطر قدی خیلی خوب رشد کرد و خداروشکر هیچ عوارضی طی دوره درمان و بعد اون نداشته تا حالا 

واینکه من آمپول خارجی رو گیر می آوردم بیمه هم تقبل میکنه این آمپول رو ، ولی باید سر ۲۸ روز باید بگیری 

از اونجا که حتما سر ۲۸ روز باید زده بشه پس توصیه میکنم همراه اولی که گرفتی یکی هم آزاد بگیری و حتما تو یخچال بزار تا ماه بعد که بعدی رو با بیمه گرفتی اون قبلی رو استفاده کن که حتما ی یدک داشته باشی چون آمپولی هست که بد گیر میاد 

خواهر عزیز من تجربه خودم رو میگم ولی تصمیم با شماست  منم مثل شما خیلی تحقیق کردم و از چند نفری ...

قربونت دلم رو اروم کردی از راهنماییت ممنونم 

میشه بگید بچتون چند سالش بود شروع کردین ؟؟

قربونت دلم رو اروم کردی از راهنماییت ممنونم  میشه بگید بچتون چند سالش بود شروع کردین ؟؟

نگران نباش همزمان با دختر من چند تا از دوستاش هم شروع کردند که خداروشکر تا الان مشکلی نداشتند 

یکی دو نفر که مادراشون خودشون کادر درمان بودند همین کار رو کردند 

یعنی الان داره امپول می زنه؟؟ یا اینکه تموم شده دوره درمانش میشه بگی قد مادر و پدرتون چند سانته؟؟

برای خواهرم اصلا امپول نزدیم. مادرم 165 پدرم 172.ببرش ورزش کنه. ژیمناستیک خیلی خوبه .