من تنبلی تخمدان دارم دوماهه ک پری نشدم بی بی هم زدم منفی بود کسی اسمشو میدونه ؟ میخام پول ویزیت دکتر ندم
💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓 ب امید خوش اندام شدن 🙂 من باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آمپول پروژسترون باید دکتر بنویسه و دوزش رو تعیین کنه
رفتم پزشک خانواده گفت باید بری پیش دکتر زنان اونام واقعا ویزیتشون بالاست هزینش
💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓 ب امید خوش اندام شدن 🙂 من باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم
قرص وامپول پرژسترون قرص هم مصرف کنید حداکثر تا ده روز بعد سیکل اتفاق میفته( هم دردیم البته )
واقعا ؟ قرص رو بدون نسخه میدن ؟
رفتم پزشک خانواده گفت باید بری پیش دکتر زنان اونام واقعا ویزیتشون بالاست هزینش
برو پیش ماما عزیزم
رضا جان... می دانم که من لایق وصلت نیستم. می دانم که بار گناهانم سنگین است و سرم از خجالت افکنده. اما این بار نیز با این کوله بار سنگین از گناه و سر فکنده از شرم به درگاهت آمده ام. دست نیاز به سویت گشوده و دخیل بند ضریحت شده ام تا شاید قدری از آن ها کاسته شود. میدانم که آقایی میکنی و این بنده ی خطاکارت را دست خالی نمیرانی.
ممنون عزیزم لطف کردی .ببخش من نتم تموم شد یهو واسه همین رفتم