اصلا خوب غذا نمیخوره و فوق العاده شیطونه اصلا یه لحظه نمیشینه دکتر هم بردم فایده ایی نداشته زینک و کلی تقویتی دادم بازم بی فایده بوده، شما تجربه ایی ندارد؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دیگه ماه به ماه رشد نمیکنن وزن گیری کم کم میشه چند ماه میشه بیشتر بابت در آوردن دندون هم لاغر میشن غذا دادن رو پای کارتون اگه دوست داره بزار و یه بار با دست امتحان کن من خیلی با دست غذا میدادم بهتر میخورد تا قاشق پای بازی کردن هر سری یه روش رو امتحان کن داره بازی میکنه یکم بزار دهنش یکم بعد دوباره بزار هواسشون پرت باشه بهتر میخورن
از عید هم خیلی مریض شد کرونا هم گرفت بیشتر ضعیف شد، هر جا میرم همه بهم میگن ضعیفه اعصابم بهم میریزه
بی خیال باش مهم سالم بودنه پسر من که فقط قد میکشه و از همه دوستاش لاغر تر یکی ببینه میگه چیزی نمیخوره ولی میدونم سالمه و غذا هم خوب میخوره به سن بچه شما بود با دست غذا می دادم پای پنجره پای آب بازی پای کارتن بساط بود غذا بد میخورد یه سری شربت اشتها راسیپ بده فقط یه دوره هم خواب اوره هم اشتها باز میکنه واسه پسر من خوب بود
والا من همه تلاشم کردم، دوقلو هم بوده وای بقیه خیلی بهم استرس میدن
یه چیزی هست ب اسم نمودار رشد ، با توجه به وزن تولد بچه نگاه کنی دو کیلو هم بیشتر از حد نرمال هستن ، اصرار ب چاق کردن نداشته باش، آنقدر ب حرف بقیه کار نداشته باش، یه مادر امروزی و تحصیل کرده نباید به این حرفا بها بده