2777
2789

دوسالی میشه که تواین سایت عضوم داشتم باخودم فکر میکردم ببینم نی نی سایت چه تاثیری روی من گذاشته بعدش فهمیدم هیچ تاثیر مثبت یا منفی نذاشته😂😂😂😂

شما چطور مث من خنثی هستین😅😅

مثلا یادمه پارسال دوسه نفر بهم میگفتن اشپزیت خوب نیست بادبگیر تمرین میری خوابگاه سختت میشه حالا بالحن های مختلف

ولی من همونی بودم که هستم و اصلن برام مهم نیست😂😂

رفیق اونیه که بهش بگی ادم کشتم.جواب بده کجا دفنش کنیم✌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره یکیش الان بادم اومد. تاثیر خوب بوده 

خب خداروشکر منم تو یه سری زمینه ها اطلاعاتم کم بود ولی اینجابهترشد

یکی از جنبه هاش این بود ک باعث شد از هر چی مرده بدم بیاد😂🪓

هوا بد است، تو با کدام باد می‌روی؟چ ابر تیره‌ای گرفته سینه تو را ک با هزار سال بارش شبانه روز هم دل تو وا نمی‌شود.

اره باعث شد  تصمیم بگیرم ازدواج نکنم  و از الان تلاش کنم برا ایندم کمکمم میکنن دیگه راهنماییم میکنن جا مادرمن بعضیا شون 

یادت باسه رفیق خدا کسیو لبِ پرتگاه قرار میده که قدرت پرواز داشته باشه😉🦋
یکی از جنبه هاش این بود ک باعث شد از هر چی مرده بدم بیاد😂🪓

اصلا توی تاپیک های خیانت نرو روحت اسیب میبینه

تاثیر بد چون ببشتر غصس ولی از سر تنهایی میام

عزیزم اصلا توی تاپیک های خیانت و دعوا شرکت نکن برای رفع تنهایی یه مهارت یادبگیر توی یوتیوب یه عالمه اموزش رایگان هست🌙❤