2821
2789
عنوان

شوهرم میگ طلاق بگیریم

1112 بازدید | 55 پست

همش سرکاره ن بیرونی باهم میریم ن تفریحی ن میذاره خودم برم وقتیم میادخونه اصن اهمیتی نمیده بهم ن حرفی محبتی هیچی بعد بهش میگم این چ زندگیه میگ همینه ک هست من مگ نگفتم ازهم جدابشیم مهریه توندارم بدم ی ماشین دارم اونو بگیر برو منم گفتم باشه دیگ خسته شدم از این زندگی ک الان دارم دلم میخواد طلاق بگیرم ازاد باشم حسرت بیرون رفتن تنهایی تا در یه مغازه رودارم از ی طرفیم میگم طلاق بگیرم نکنه زندگیم بدترازاین بشه

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چه شرایط سختی 

اول برو پیش مشاور

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
بچه نداری زودتر اقدام کن .انگار دلش با شما نیست به زور مهریه مونده فقط 

ن بچه ندارم ن نیس همش میگ خرشدم اومدم توروگرفتم عقل نداشتم اومدم همینی ک هست بروخونه بابات بیابریم طلاق بگیریم

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز