2777
2789
عنوان

حرف گوش ندادن شوهر

3713 بازدید | 92 پست

خانوما شوهرم اصلا ب حرف من گوش نمیده تحت هیچ شرایطی. هر کاری خودش بخواد همونو انجام میده خودشو خیلی عاقل می‌دونه .خیلی ناراحتم ازش امشب هرچی گفتم بیا تخت و باهم جا ب جا کنیم گوش نداد آخرشم کلی داد زد سرم بگید چیکار کنم یکم بحرفم گوش بده همیشه حسرت اطرافیانم میخورم که شوهراشون چغد مطیع حرفاشونن 

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردی که به همسرش گوش نده کلاهش پس معرکه میشه  دیدم که میگم

بخدا همیشه باهاش کنار میام با اون سن کمم هرچی گفت گفتم باشه .اما دیگه نمیتونم.حتی ی بارم نگفته باشه این کارو انجام میدم 

بخدا همیشه باهاش کنار میام با اون سن کمم هرچی گفت گفتم باشه .اما دیگه نمیتونم.حتی ی بارم نگفته باشه ...

یاد بابام افتادم گلم اونم حرف گوش نمیده

ای مرغ گرفتار،بمانی و ببینی آن روز همایون که به دنیا قفسی نیست
بخدا همیشه باهاش کنار میام با اون سن کمم هرچی گفت گفتم باشه .اما دیگه نمیتونم.حتی ی بارم نگفته باشه ...

تجربه ای ک من دارم موقع حرف زدن اول بزار استراحت کرده باشه ی چایی میوه بده بعد با لحن خوب بگو ببین اثر داره

برای سلامتی داداشم تو رو خدا دعا کنید

حتما یکی تو گوشش میخونه که حرف زنتو گوش بدی خری و اینا 

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
منم ب شوهرم چندماه پیش گفتم جا نداریم تخت جمع کنیم الکی داد بیداد انداخت فک کنم حوصله کار ندارن الکی ...

نه این کلا این مدلیه با من.