2777
2789

یا بنویس عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان نرگس جادوی تو بود

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      
که ببینم اونم بهم فکر میکنه یا نه 

چه تاثیری داره؟؟اگه به فکرت باشه خودش میاد سراغت اینجوری بیشتر عذاب میکشی

آنچه ازسر گذشت ؛ شد سرگذشت! حیف بی دقت گذشت اما گذشت! تا كه خواستیم یک «دوروزی» فکرکنیم  بر درِ خانه نوشتند؛ ( درگذشت )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣واقعا هیچ فکری ندارین یعنی 

بخدا نه من خودم رکم حوصلم ندارم اگ ایجور باشه رک پیامش میدم

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      
اکانت به اسم یکی از دوستاش درست کن فکرمیکنه اونا بعد ازش بپرس چطوری حال دلت چطوره با فلانی یعنی تو ب ...

خب نمی دونم با کدوم دوستش خیلی صمیمیه و قضیه رو گفته یا نه 

خودم فکرم این بود با اکانت دختر پیام بدم 

🛫I can get anything l want🛫
چه تاثیری داره؟؟اگه به فکرت باشه خودش میاد سراغت اینجوری بیشتر عذاب میکشی

شرایط من این طوریه تا سال دیگه نمی تونم ارتباط داشته باشم به خاطر همین قرار کردیم سال دیگه دوباره پیام بدیم ولی میخوام ببینم ارزش داره یا نه که یک سال بهش فکر کنم 

🛫I can get anything l want🛫