2777
2789
عنوان

با پسری‌که تا ۱نیمه شب بیرونه چه‌کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 28 پست
اگه الان میره مطمعن باش بعد ازدواجم میره مجبورش کن ترکش کنه مرد متاهل باید سر شب بیاد خونه چه معنی م ...

ای خدا با دلخوشی گفتم با دعوا گفتم هیچی سرش نمیره مامانشم طرفشو میگیره اخه

Hiç bir kalem kaderi, silip başdan yazmiyor...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم من اصلا خوب نیست منم مشکل تورو دارم زندگی با همچین آدمی سخته

چیگار کنیم این وعده میده بعد ازدواج‌نمیرم.گاهی سرم میزنه منم همش با دوستام عصرا برم بیرون بگم منم حق دارم مث‌تو

تو کار خودتو بکن به حرف مامانش گوش نده کدوم مردی از رفیق بازی بدش میاد ولی اگه الان می‌ره بعد ازدواجم صددرصد میره

چیگار کنیم این وعده میده بعد ازدواج‌نمیرم.گاهی سرم میزنه منم همش با دوستام عصرا برم بیرون بگم منم حق ...

ربطی به بیرون رفتن تو نداره منم شوهرم به شدت رفیق باز ،از حدش بیشتر بشه حال آدمو خراب می‌کنه درکت میکنم سعی کن الان از سرش بندازی

تو کار خودتو بکن به حرف مامانش گوش نده کدوم مردی از رفیق بازی بدش میاد ولی اگه الان می‌ره بعد ازدواج ...

چیکارکنم‌به نظرت؟‌شبا منتظرش نمونم؟

همین طرف گرفتن مامانش شیرش کرده جوابشو نده یه مدت سرد باش چجوری بهت بگه که خوشگذرونی رفیقاش از تو مهمتره؟؟؟؟؟الان خونه ای باباتی فردا ازدواج کردی میتونی تا نصف شب بیدار بمونی که اقا تشریف بیارن خونه؟آرامشتو سلب کرده پس نمیتونه خوشبختت کنه درس نشد بهم بزن الان تموم کردنت خیلی بهتر از اینه که با چندتا بچه برگردی خونه بابات امروز میره خوشگذرونی فردا پس فردا خدای نکرده معتاد میشه برمیگرده هیچ مردی با مسعولیتی تا ۱ شب بیرون نیس

همین طرف گرفتن مامانش شیرش کرده جوابشو نده یه مدت سرد باش چجوری بهت بگه که خوشگذرونی رفیقاش از تو مه ...

درسته عزیزم. میگه بعد ازدواج مستقیم‌خونم ولی منم‌باورنمیکنم.چیکار کنم به نظرت؟ دعوا هم جواب نمیده دیگه

نه ولی مثلا میگه دورادور باید باهم بخابیم

کار اشتباهی میکنی وایمیسی به هواش، میگه میرم دورامو میزنم بعد میاد از طریق گوشی با تو خوش میگذرونه دیگه چی میخواد.خواستی درخواست دوستی بده هر چی که به نظرم درسته بهت میگم من با همچین آدمی دارم زندگی میکنم

درسته عزیزم. میگه بعد ازدواج مستقیم‌خونم ولی منم‌باورنمیکنم.چیکار کنم به نظرت؟ دعوا هم جواب نمیده دی ...

اینا همش حرفه اگه میتونست همین الان ترکش میکرد رفیق از از چیزی که فکر کنی خطرناک تره،بنظرم به پدر و مادرت  بگو با خانواده اش حرف بزنن و متقاعدشون کنه باهاش جدی برخورد کن که حساب کار بیاد دستش