الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ای خدا با دلخوشی گفتم با دعوا گفتم هیچی سرش نمیره مامانشم طرفشو میگیره اخه
همین طرف گرفتن مامانش شیرش کرده جوابشو نده یه مدت سرد باش چجوری بهت بگه که خوشگذرونی رفیقاش از تو مهمتره؟؟؟؟؟الان خونه ای باباتی فردا ازدواج کردی میتونی تا نصف شب بیدار بمونی که اقا تشریف بیارن خونه؟آرامشتو سلب کرده پس نمیتونه خوشبختت کنه درس نشد بهم بزن الان تموم کردنت خیلی بهتر از اینه که با چندتا بچه برگردی خونه بابات امروز میره خوشگذرونی فردا پس فردا خدای نکرده معتاد میشه برمیگرده هیچ مردی با مسعولیتی تا ۱ شب بیرون نیس
کار اشتباهی میکنی وایمیسی به هواش، میگه میرم دورامو میزنم بعد میاد از طریق گوشی با تو خوش میگذرونه دیگه چی میخواد.خواستی درخواست دوستی بده هر چی که به نظرم درسته بهت میگم من با همچین آدمی دارم زندگی میکنم
درسته عزیزم. میگه بعد ازدواج مستقیمخونم ولی منمباورنمیکنم.چیکار کنم به نظرت؟ دعوا هم جواب نمیده دی ...
اینا همش حرفه اگه میتونست همین الان ترکش میکرد رفیق از از چیزی که فکر کنی خطرناک تره،بنظرم به پدر و مادرت بگو با خانواده اش حرف بزنن و متقاعدشون کنه باهاش جدی برخورد کن که حساب کار بیاد دستش