2777
2789

نامزدمه . تا ۱۱ سره کاره(مغازشه) بعدش دوستش میاد دنبالش میرن شبگردی البته دوستش قابل اعتماده . میگه ازدواج‌کنیم هیچوقت نمیرم برمم با تو میرم . 

مشکل اینه که من خوابم‌میاد ولی باید تایک و‌نیم منتظر بمونم اون بره خونه بعد بخوابیم چیکارکنم؟

Hiç bir kalem kaderi, silip başdan yazmiyor...

چند وقت یه بار باشه اشکال نداره ولی اگه هرشبه دیگه طرف اهل رفیق بازیه

الکی هم میگه بعدا باتو میرم شاید اوایل اینطوری باشه ولی بعدش هوای رفیقاشو میکنه

در کل اگه هر شب باشه خوب نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقت یه بار باشه اشکال نداره ولی اگه هرشبه دیگه طرف اهل رفیق بازیه الکی هم میگه بعدا باتو میرم ش ...

هرشبه و من هیچ‌جوره نمیتونم مانعش بشم به مامانشم گفتم گف تا ۱۱ سره کاره ۱ ۲ ساعت گشتن مگه‌چیه

هرشبه و من هیچ‌جوره نمیتونم مانعش بشم به مامانشم گفتم گف تا ۱۱ سره کاره ۱ ۲ ساعت گشتن مگه‌چیه

به نظر من که هر شب خوب نیست مثلا شوهر من هفته ای یه بار میره اصلا خودم بهش میگم برو ولی هرشب‌دیگه رفیق‌ بازیه 

قرار نیست هرکی سرکار میره بعدش بره گردش و رفیق بازی

خب بیاد خونش بگیره بخوابه یا با شما حرف بزنه یا پیش خانوادش باشه چه کاریه

بعد ازدواج میخواد چیکار کنه پس اصلا کجا میره نصفه شبی؟

به نظر من که هر شب خوب نیست مثلا شوهر من هفته ای یه بار میره اصلا خودم بهش میگم برو ولی هرشب‌دیگه رف ...

میگه شهرو الکی دورمیزنیم میگیم میخندیم بعد ازدواج با تومیرم یا با تووقت میگذرونم

میگه شهرو الکی دورمیزنیم میگیم میخندیم بعد ازدواج با تومیرم یا با تووقت میگذرونم

باور نکن بعد ازدواج همون اوایل باهات وقت میگذرونه بعد که همه چی عادی شد برمیگرده پیش دوستاش حتی نامزد کنی هم اینو میبینی

بشین باهاش حرف بزن بگو اگه از الان این عادتو ترک نکنی بعدا هم نمیتونی

خودت هم بعدا که رسمی شد همه چی بیشتر اذیت میشی از الان تکلیفتو مشخص کن 

باور نکن بعد ازدواج همون اوایل باهات وقت میگذرونه بعد که همه چی عادی شد برمیگرده پیش دوستاش حتی نامز ...

خیلی حرف زدم بی فایدست میگه منم حق ازادی دارم

دیوونم کرده منو رسما خر فرض کرده‌

تنها راهش اینه باهاش حرف بزنی یا حداقل قبل عقد نامزد بمون ببین سرحرفش میمونه یا نه

من که خودم اصلا از دوستای شوهر خوشم نمیاد چه شوهر خودم چه هرکی چون فقط باعث میشن مردا فکر کنن رفیق بازی خوبه و مجردی خوش میگذره و اینا

ولی خب نیاز دارن حداقل هفته ای یکی دوبار با دوستاشون برن ولی دیگه هرچی حدی داره

تنها راهش اینه باهاش حرف بزنی یا حداقل قبل عقد نامزد بمون ببین سرحرفش میمونه یا نه من که خودم اصلا ...

انقد دعوا و‌بحث کردم‌دیگه ناراحتیمم براش مسخره میاد . اخه وقتی با دوستشه کلا منو‌فراموش‌میکنه انگار 

اگه الان میره مطمعن باش بعد ازدواجم میره مجبورش کن ترکش کنه مرد متاهل باید سر شب بیاد خونه چه معنی میده هر شب با دوستش بره بیرون!!!!! هر چیزی حد و حدودی داره اون عادت کرده نمیتونه ترکش کنه دیدم که دارم میگم الان میره ۱ میاد فردا یه ماه خونه نمیاد این یعنی بی مسئولیتی و تعهد نداشتن