2777
2789

پسرم ۱۴ ماهشه دهنش برفک زده حالا یا آفت ... 

قطره نیستاتین امشب شروع کردم بهش بدم رو سینه خودمم میزنم چون میگن سینه خودمم حتما درگیر شده باید همزمان خوب بشن سوال من اینکه تا چن وقت خوب میشه آیا شما تجربه ای داشتید ؟ و اینکه وقتی پاک بشه دوباره بعد یه مدت بر نمیگرده ؟ آخه بعضیا گفتن پاک میشه باز م برمیگرده بعد یه مدت خیلی میترسم    

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿

اینو همیشه یادتون بمونه ، خیلی وقتها آفت یا ازویروس هست یا از حساسیت غذایی ،یا از نگهدارنده های شیمیایی توی موادخوراکی خصوصا سوپرمارکتی و یا از گرمای بیش ازحد بدن هست. 

اگربراتون مقدور بود یک ذره اندازه عدس کوچک روی زبان بچه رب انار تازه و محلی بزنید و چندقطره آب بدید . رب انار سوپرمارکت وشرکتی اصلا ندید. رب انار محلی وتازه گرمای بدنش راکمتر میکنه واگرازگرمی باشه بهبودیش سریعترمیشه ،به امیدبهبودی فرشته اتون🙋🏼‍♂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو همیشه یادتون بمونه ، خیلی وقتها آفت یا ازویروس هست یا از حساسیت غذایی ،یا از نگهدارنده های شیمی ...

خیلی ممنون عزیزم ببینم‌گیر میارم رب انار مممون از نظرت گلم

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿
مطمینی برفک پسر منم همین طور بود بعد دکتر گفت مال چربی شیر هست

آره چون لثه و سقف دهانش و اینارم زده کلا 

درخدمتم انشاالله که زودتربهبودپیداکنه 🌿

خدمت از منه عشقم ممنون  بزرگواری شما پناه بر خدا خدا کنه زود خوب شه دیگه مبتلا نشه خیلی نگرانم دوباره برگرده 

خدمت از منه عشقم ممنون  بزرگواری شما پناه بر خدا خدا کنه زود خوب شه دیگه مبتلا نشه خیلی نگرانم ...

هیچوقت نگران هیچی نباشید شما پرهیزها ورعایتها را انجام بدید و تسلیم اراده پروردگار. همه چیز ازاوست و طبق برنامه اون پیش میره .

هیچوقت نگران هیچی نباشید شما پرهیزها ورعایتها را انجام بدید و تسلیم اراده پروردگار. همه چیز ازاوست و ...

ممنون عزیزم حرفتون کاملا درسته