2777
2789

دیروز با هزار مصیبت راهی شدن اصلا نمیتونم باهاشون حرف بزنم سیمکارت عراقی هم گرفتن فقط برا واتساپ میشه استفاده کرد اونم دیر به دیر انلاین میشن خط نمیده اینترنت بعد از ظهر بغداد بودن الان نمیدونم کجان دلم فقط شور میزنه از یه طرفم پدر شوهرم همش میگه اونا همشون میمیرن مث حادثه منا میگف چند نفر مردن بیشتر استرس گرفتم بچه ها خبر دارین از اونجا میشه بگین؟ 

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            

دیگه نترس انشالله خوبن شلوغه

پدرشوهرتم به دکتر نشون بده چرا دلتو حالی میکنه

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاالله به سلامتی برمیگردن براشون آیت الکرسی بخون منفی فکر نکن 

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒

مگه از خبرها خبر نداشتن نمبرفتن لنشالله که به سلامت برمیکردن

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور 

بابا فامیلای ما رفتن یکیشون برگشته میگه خیلی خوبو اروم بود راحت زیارت کردیم هیچی نمیشه دایم ارتباط داریم خط عراقی لازم نیس که باهمون واتس اپ خودشون سیم خودشون تماس تصویری بگیر

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...