2777
2789
فرض کنید مثلا ۱۵ سال رو یه پسری کراش داشتین و شدیدا ازش خوشتون میومد چون پسر جذابی بوده، ولی میدونستین که شانسی ندارین برای با هم بودن و بروز نمیدادین عشقتونو اما هر موقع میدیدینش قلبتون به تپش میفتاد...

و حالا بعد از اون همه سال، اون پسر میاد به شما پیشنهاد میده و بهتون میگه که سالهاست که اونم روی شما کراش داشته اما میترسیده بیاد پیشنهاد بده

و حالا در شرف رفتن به خارجه برا کار. شما نمیتونین باهاش برید

ایا باهاش یه مدت کوتاه سه ماهه، میرید توی رابطه تا اون حس عاشقانه رو تجربه کنید باهاش

یا کلا بیخیالش میشید چون میدونید که بعد از سه ماه، ممکنه وابستگی عمیقی پیش بیاد براتون و ضربه سختی بخورید

بهیچ وجه هم امکان رفتن شما به اون کشور یا موندن اون تو ایران نیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه وقت هدر دادنه

تو خیلی با ارزشی دختر ❤    در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه می‌گویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم 

من باشم فکر نمی‌کنم باهاش وارد رابطه بشم همون موقع که شوق و ذوق دارم فقط برام مهمه که به دستش بیارم از زمانش که بگذره دیگه نه 

مثل رنگ مانتویی که چند سال پیش خیلی دلم میخواست داشته باشم هرچی میرفتم میگشتم نبود که نبود رنگ طوسی تو ذوقم خورد بدجور 

الان تمام مدلا رنگ طوسی رو دارن و یه مانتو طوسی هم خریدم ولی دیگه برام ارزشی نداره 

من عذاب وجدان خیانت به همسر اینده خواهم گرفت😔😂

لطفا اگه مادری خوب به حرفم گوش کن. دخترت رو به اندازه پسرت محدود کن . دخترت رو تحقیر نکن. دخترت رو عقده‌ای و افسرده نکن بحث نکن. در آخرم هی نگو بهم احترام بزار تو حتما محترم نیستی! و سنت فقط یک عدد تو شناسنامه‌‌ست . بهشت هم زیر پای مادران نیست. نمازتم درست نیست اگه قلب بچتو شکستی. نارضایتی فرزند از والدین خطرناک تره. تو دعوا بهش نگو نه ماه به شکم کشیدمت عزیزم تو باز حق انتخاب داشتی اون طفلی که یهو چشاشو باز کرد دید تو مادرشی! اگه دخترت حرفامو دید و گفت واااا چه اسکله بدون که مادر خوبی هستی و برو تو آینه خودتو یه ماچ محکم کن💖