سلام دوستان کسی هست که خانم دکتر فاطمه جرفی_متخصص قلب رو بشناسه؟
اگه میشه برا شادی روح بابــام یه صلوات بفــرسیه قلب شکسته .. یه روح پریشون.. یه عاشق .. یه تنــها .. یه بیکس .. یه مجنــون .. از اون منِ مغــرور .. یه دیوونه مونده .. از ایــن خونــه بی تو .. یه ویرونه مونــده .. تو دنیامــو بردی .. سپــردی به ماتــم ولی تو خیــالم هنــوزم بــاهاتــم :)
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اگر کسی میشناسه و شماره ای ازش داره ممنون میشم بهم بده.. من امروز پیششون بودم و یه سوال داشتم که یادم رفت ازش بپرسم و راهم دوره نمیتونم دوباره برم ..خیلی مهمه اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم
اگه میشه برا شادی روح بابــام یه صلوات بفــرسیه قلب شکسته .. یه روح پریشون.. یه عاشق .. یه تنــها .. یه بیکس .. یه مجنــون .. از اون منِ مغــرور .. یه دیوونه مونده .. از ایــن خونــه بی تو .. یه ویرونه مونــده .. تو دنیامــو بردی .. سپــردی به ماتــم ولی تو خیــالم هنــوزم بــاهاتــم :)