2777
2789

مثلاً رژ کرم پودر رژگونه چند وقت استفاده می‌کنید

من چند سال پیش چند تا کرم پودر گرفتم ولی چون استفاده ام کمه دو تاش همینجوری  مونده گرون خریدم دلم نمیاد بندازم بره به نظرتون بندازم سطل آشغال یا تند تند استفاده کنم  روزی سه بار هم بزنم تموم نمیشه به این زودی ها🥲 چون نوک انگشت کافیه برای صورت به نظرتون پوستم رو خراب میکنه؟؟

راستی یه ماسک صورت گرفتم چند بار استفاده کردم امشب تصادفی دیدم تاریخ انقضاش امسال اردیبهشت بوده اونو چیکار کنم ببرم داروخونه🙄😒 اووووف یکی به دادم برسه😁

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب دور ریختن نمیرسه تموم میشه 😅😅😅

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
کلا لوازم ارایشی بیشتر از دوسال نباید مصرف شه

دو سال بیشتره دارم بدبختی زیاد میخرم میمونه رو دستم 🥲

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

روش مینویسع

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
تاریخش گذشته ببری داروخونه چکار🧐

از داروخونه ماسک صورت گرفتم گفتم ببرم پسش بدم تاریخش گذشته🙄

منم دوسال بود فقط خرید کرده بودم ولی دلم نمیومد بندازم دور روز پنجشنبه ای حدود یک و پونصد لوارم گرفت ...

من دوباره سفارش دادم لوازم آرایش با قلبی ناراحت میریزم دور😢🥲

گلم ماسک که تاریخش گذشته که داروخونه قبول نمیکنه که بریز دور 

پنککه هم پوست ت خراب میشه نمیشه که روزی سه بار بزنی بخاطر یه چیز بی ارزش می خوای پوست خودت رو خراب کنی 

خدایا هر چه دارم از تو دارم(∩´∀`∩)💕( ˘ ³˘)♥