2777
2789
عنوان

معرفی فیلم ترسناک و مفهمومی و تومخی که باید ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 80 پست

دابه

خانه عمیق
کشیش
اتاق فرار۲
آپارتمان ۲۰۳
The hallow
فیلم Ma( مامان)
سیلی
زندهlive
بازی کن یا بمیر
طلسم
کاساداگا
مزرعه
husk
یک آهنگ تاریک
کشیش
جزیره شاتر
بد حرف نزن
آسمانهای تاریک
شهری با غروب ترسناک
عواقب
اکستر
شیطان ریشه میکند
تسخیر مایکل کینگ
آخرین مراسم
The dark

حفره
دریاچه آلیس

آخرین فیلم ترسناک که دیدم امروز بود احضار ۲ خیلی حال کردم تو اگ ندیدی ببین مرسی از تاپیک خوبت♥️

به این تاپیکم حتما یه سری بزن گلم کاربریه دیگمه تاپیک خودمه راستش

هر فیلم ترسناکی بخوای معرفی کردم از قدیم تا جدید

ژانرهاش رو طبقه  بندی و دسته بندی کردم که کاربرها راحت تر بتونن ژانر مورد علاقشون رو پیدا کنن سوالی هم داشتی بپرس عزیزم

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=8901861&slug=%D

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخرین فیلم ترسناک که دیدم امروز بود احضار ۲ خیلی حال کردم تو اگ ندیدی ببین مرسی از تاپیک خوبت♥️

جنگیر ۱۹۷۳ شاهکار ویلیام فردکین رو حتما ببین

همه فیلمهای ترسناک با مضمون جن و شیطان تسخیر شدگی همشون تقلیدی از فیلم Exorcistهستن جنگیر  رو به عنوان مادر فیلمهای ترسناک میشناسن لعنتی یه فیلمیه بعد ۵چسال هنوز صدر فیلمهای ترسناکه و بالاترین امتیاز رو داره.

از شر شیطان نجاتمان ده

وحشت در امی تی ویل

امی تی ویل بیداری

جن زدگی یا تسخیر در کنتیکت

جنگیری هانا کریس

جنگیری امیلی رز

شوم ۱ و ۲

آنابل ۱ تا ۴

توطئه آمیز ۱ تا ۴

نصف فیلمهایی که معرفی کرد ترسناک نیستن اگه در مورد جن و شیطان و تسخیر شدگی میخوای شاهکار ویلیام ...

عزیزم خودم نوشتم ک یا ترسناکن یا مفهومی یا براساس واقعیت..تمام این فیلماییم ک گذاشتی دیدم تکوتوک توشون بود ک ندیده باشم ولی اینا گلچین شده اونچیزایی بود ک دوستداشتم

وای خوب شد گفتی بهم همینجوریشم عصبی شدم😵‍💫

اره گلم نگاه نکن روحیتو داغون میکنه دختر همسایه هم همینه

مرد صربستانی

هزارپای انسانی ۱ و ۲ و ۳

هلوکاست آدمخوار

سالو و ۱۲۰ روز

اینا ۴تا آخری فیلمهای ممنوعه هستن تو گوگل هم به سختی پیدا میشه تو همه سینماهای جهان ممنوع بودن

اسی این فیلمهائیه که من دیدم جنگیر(۱)  کانجورینگ یا احضار  ۱،۲،۳  ...

عزیزم دیدم اکثرشونو اوناییم ک ندیدم چندتامورد بود ک نوشتم دانلود کنم سروقت..ولی من فیلمای موردعلاقمو گذاشتم تو تاپیک

ممنونم که عکساشو نذاشتی 😂

🎀:°•❀°━━━━┓                                                                     𝗧𝗛𝗘 𝗟𝗜𝗧𝗧𝗟𝗘 𝗣𝗥𝗜𝗡𝗖𝗘👼:ɪ'ᴠᴇ ʜᴇᴀʀᴅ ᴛʜᴀᴛ ʜᴜᴍᴀɴ ᴀʀᴇ ɴɪᴄᴇ ᴊᴜsᴛғʀᴏᴍ ᴀ ʟᴏɴɢ ᴅɪsᴛᴀɴᴄᴇ, ʜᴏᴡ ʟᴏɴɢ?𝗧𝗛𝗘 𝗙𝗢𝗫🦊: sᴏ ʟᴏɴɢ ᴛʜᴀᴛ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ɴᴏ ᴍᴏʀᴇ sᴇᴇ ᴇᴍ.                                                       ┗━━━━°❀•°:🎀.                                                      I ʟᴀᴜɢʜ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴛᴏ ᴍᴀᴋᴇ ᴛʜᴇ ᴡᴏʀʟᴅ ᴄʀʏ🙂
عزیزم خودم نوشتم ک یا ترسناکن یا مفهومی یا براساس واقعیت..تمام این فیلماییم ک گذاشتی دیدم تکوتوک توش ...

جن زدگی در کنتیکت

از شر شیطان نجاتمان ده برگرفته از واقعیته

ولی زیادی اب بستن به فیلم شاخ و برگ دادن مثلا ترسناک بشه

وحشت در امی تی ویل

جنگیری امیلی رز

این ۲تا هم برگرفته از واقعیت هستن

البته مورد دوم بیمار بوده

پلتفرمو دیدم.از ترسناکا هم دیدم کانجورینگ و انابل حیا ندارم😂😂😂

جنگیر ۱۹۷۳ رو ببین شاهکار ویلیام فردکین من دارم به کاربرها معرفی میکنم نمیدونم شما رو هم ریپ کردم یا نه 

وحشت در امی تی ویل

امی تی ویل بیداری

جن زدگی در کنتیکت

جنگیری هانا کریس

جنگیری امیلی رز

از شر شیطان نجاتمان ده

چراغهای خاموش یا تاریکی

توطئه آمیز ۱ تا ۴

آنابل ۱ تا ۴

این ماورایی و جنی و شیطانیه

اهل فیلمهای آدمخواری یا اسلشر هستی

نفر بعدی تو هستی

خشمگینان

تریفیر ۱ و ۲  All hallovs eve

پیچ اشتباه ۱ تا ۷

تپه ها هم چشم دارند ۱ تا ۷

مزرعه

تیشه یا تبر کوچک ۱ تا ۳

جیغ ۱ تا ۵

هالووین ۱ تا ۴

جمعه ۱۳.... ۱ و ۲

اره ۱ تا ۹

نزول ۱ و ۲

مزرعه وحشت ۱ و ۲

تپه های سرخ

شهری با غروب ترسناک 

زیادن فعلا اینا اومد تو ذهنم به این تاپیکمم یه سر بزن فیلمهایی که دیدم رو معرفی کردم همه ژانر دسته بندی شدس برای راحتی کاربرها که ژانر دلخواه و مورد علاقشون رو پیدا کنن

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=8901861&slug=%D