2777
2789
عنوان

عزیزانی که دو فرزند محصل دارن میز تحریرشون چه مدله؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1101 بازدید | 32 پست
اولی خیلی خوبه❤ خوشم اومد  من یه بچه دارم یدونه بخرم دوتایی استفاده کنیم😂😂😂

منم از همونا خریدم براش😁

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
اگر رابطشون خوب کنار هم بهتره ولی روبروی هم خوبیش اینه که شما راحت میتونی کنارشون بشینی 

رابطشون زیادی خوبه😅

بازیگوشن

البته لجبازی هم زیاد دارن

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو نفر کنار هم مگه میتونن درس بخونن؟؟؟  منو برادرم یدونه میز معمولی داریم، وقتایی که درس من تم ...

نمیدونم والا

یه اتاق دارن.

اگه بخوام دو تا میز بذارم هم جا کم هست.

چون دو تا تخت هم تو اتاقه

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
ای جووون😘😘😍دوتا بوس برا دوتاشون بنظرم جدا جدا بگیری بهتره ولی اگر هم چسبیده بهم میگیری روبروی هم ...

ممنونم از نظرت

جدا هم اگه بگیرم باید کنار هم بذارم.

هر دو یه اتاق دارن

چه خوش سلیقه 😍من تا حالا این مدلی ندیده بودم

شرمنده اشتباه ریپلی شد از میزای تاشو خریدم براش راستش جاهم ندارم کلا ی اتاق  داریم

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
ندارن  رو زمین  یا زو میز ناهار خوری

منم پارسال از میز ناهار خوری استفاده کردم.

اما همیشه آشپزخونه شلوغ بود.

یا تی‌وی مزاحمشون بود.

میخوام بفرستمشون اتاق خودشون یکم مستقل هم بشن

باشه اونجوری بهتره هم اگر خونه ی دو خوابه بخرید بهتره هم اگر بحثشون بشه دو دیقه از هم جداشون میکنی

خونمون دوخوابس.

یه اتاق بچه ها یکی ما.

اتاق ما خیلی بزرگه.

اگه با هم جابجا بشیم راحت دو طرف اتاق میذارمشون.

اما جابجایی سخته یکم.

شرمنده اشتباه ریپلی شد از میزای تاشو خریدم براش راستش جاهم ندارم کلا ی اتاق  داریم

عکس میز رو میذاری؟

عکس میز رو میذاری؟

عزیزم پایه داره راحت جم میشه ی دسته هم داره برای جابه جایی راحت روشم ام دی افه پایه ها فلزیه

عزیزم پایه داره راحت جم میشه ی دسته هم داره برای جابه جایی راحت روشم ام دی افه پایه ها فلزیه

چه خوب.

فکر کنم میز مکتب خونه ای میگن بهشون درسته؟

زمین میشینه یا صندلی داره؟

چه خوب. فکر کنم میز مکتب خونه ای میگن بهشون درسته؟ زمین میشینه یا صندلی داره؟

اره همونا، رو زمین میشینه چون خودمیزشم شیب داره