2777
2789

بچه ها هر کی مثل من خیانت دیده میخاد جدا بشه یا هر دلیلی بیاین همدیگه رو دلداری بدیم. دلم داره آتیش میگیره. بیاین دور هم وقت بگذره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم میگه نمیتونم‌کار کنم،البته ما هنوز سر زندگی نرفتیم،دارم میمیرم براش💔

خدایا یادمه وقتی این کاربری رو زدم ۱۶ ساله م بود اونقدری اعتقادم قوی بود که اومدم اینجا درمورد چله یاسین میپرسیدم برای اینکه کار پیدا کنه و بتونیم ازدواج کنیم،خدایا یادته چطوری با معجزه نامزد کردیم..یادته اولش اون اصلا نمیخواست ولی خود به خود همه چی دست به دست هم داد تا ما ازدواج کنیم؟من هنوز همون دختر کوچولوی ۱۶ساله ام که بزاش معجزه کردی،منو میبینی؟میشه زندگی ما دوتا رو ام پر از عشق و آرامش کنی؟خدایا خستم،کی به جز تو میتونه کمکم کنه؟اینجا و همجا منو قضاوت میکنن که توواز بچگی دنبال شوهر بودی،خدا تو که تو دل من بودی،دیدی چی به سرم اومد تا به اینجا رسیدم،خدایا من چندساله منتظرم تو معجزه کنی برای رابطه م لطفا نور رو بهم نشون بده🪐🙂💙شما نی نی سایتی ها جای خواهر های نداشته ی منید❤همیشه و تو هر شرایطی. کنارم بودید و با وجود شما احساس تنهایی نکردم،ندیده دوستتون دارم دوستای خوش قلبم💛
واسه همین میخاد جدا بشه؟

اره

فکر کنم طلسم داشته باشه،چون قدرت بدنی ام داره نمیدونم چرا سرکار که میره فکرش بهم میریزه

خدایا یادمه وقتی این کاربری رو زدم ۱۶ ساله م بود اونقدری اعتقادم قوی بود که اومدم اینجا درمورد چله یاسین میپرسیدم برای اینکه کار پیدا کنه و بتونیم ازدواج کنیم،خدایا یادته چطوری با معجزه نامزد کردیم..یادته اولش اون اصلا نمیخواست ولی خود به خود همه چی دست به دست هم داد تا ما ازدواج کنیم؟من هنوز همون دختر کوچولوی ۱۶ساله ام که بزاش معجزه کردی،منو میبینی؟میشه زندگی ما دوتا رو ام پر از عشق و آرامش کنی؟خدایا خستم،کی به جز تو میتونه کمکم کنه؟اینجا و همجا منو قضاوت میکنن که توواز بچگی دنبال شوهر بودی،خدا تو که تو دل من بودی،دیدی چی به سرم اومد تا به اینجا رسیدم،خدایا من چندساله منتظرم تو معجزه کنی برای رابطه م لطفا نور رو بهم نشون بده🪐🙂💙شما نی نی سایتی ها جای خواهر های نداشته ی منید❤همیشه و تو هر شرایطی. کنارم بودید و با وجود شما احساس تنهایی نکردم،ندیده دوستتون دارم دوستای خوش قلبم💛

من هفت سال پیش جدا شدم پارسال سرکله اش پیدا شد گفت بیا دوست باشیم اینقدر مهربون شده بود  گفتم شوهرم بودی چه گلی به سرم زدی حالا دوستی بخواهی بزنی اخرش گفت همین اخلاقته که تنها موندی گفت من الان با چند نفر شبها وقت میگذرونم منم گفتم مواظب باش ایدز  نگیری😂😂😂😂 دیگه دید پا نمیدم  قشنگ اخلاق مزخرف سابقش نشون داد بعد رفت 

از من به شما نصیحت میخواهین جدا بشین هرکاری برای زندگیتون بکنین هرتوانی دارید بکار ببرید که بعد پشیمون نشین مشاوره برین با چند تا مشاوره بحرفین خوشبختانه بعد هفت سال باز برگردم حتما جدا میشم 

اگه ناراحتت نمیکنه چجور فهمیدی خیانت کرده

چند وقت بود شک کرده بودم ولی نمیتونستم ثابت کنم. طرف از آشناها بود تو اینستا داشتمش. عکس خودمو و همسرمو گذاشتم استوری که بغلم کرده بود میدونستم اگه اون باشه حتما صداش در میاد. همینم‌شد. ضبح شوهرم کنارم خوابیده بود دیذم داره پی ام میده. اسمش رو که آورد گوشی رو رفتم. همونحا فهمیدم. وای از دیروز تو آتیشم