2777
2789
عنوان

یعنی این استوریش واسه منه؟+استوری

4725 بازدید | 285 پست

سلام

یه پسری هست تو فامیل ما با این خانواده خیلیییی صمیمی ایم...با بچه هاشم همینطور، ولی خب رفتارایی داره و بعضی وقتا یه حرفایی زده که نمیشع نادیدشون گرفت...

یبارم بم گفت من وضعیتامو همینجوری میزارم اگر واسه کسی باشه زیرش چیزی مینویسم که خودش بفهمه و بیشترم ابنستا استوری میزاره ولی من ندارم بهشم گفتم فقط استوریای واتساپو چک میکنم

امروز داشتم بع کاراش و حرفاش فک میکردم دیدم استوری گذاشته بازش کردم یه دختر پسر بودن عاشقانه بود با یه اهنگ لری...دیشب از من پرسید لری هم بلدی گفتم بله، ما تازگی مسافرت بودیم خیلی وابسته شدیم و دلمون واسه هم تنگ شده بود هردوخانواده این چند روز هم خیلی صمیمی شده بودیم دیگه راحت حرف میزد 

رو گوشی مامانم و داداشم دیدم هاید کرده بود مطمئنم که واسه کسی هم نذاشته کسی نیس اهل این چیزا نیست در عین حال نوشته مخاطب دار...

بعدم به داداشم پیام داده دلم براتون خیلی تنگ شده دوباره

یعنی استوریش واسه منه؟...

خیلی فکرمو درگیر کرده از دیشب تا حالا

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالشه چکارست؟

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

روت کراشه

از یه دختر بدبخت و ضعیف که دیده نمیشد با روابط پرتنش با بقیه ،تبدیل شدم به یک دختر مستقل آرام و شاد و جذاب که همه جذبش میشن هر ارزویی میکنه اتفاق میوفته🌻 من راهی رو یاد گرفتم که زخمامو شفا دادم و آرامش پیداکردم ، یادگرفتم چطور مشکلاتمو حل کنم و به ارزوهام برسم .با خود شناسی به همه اینا رسیدم .فهمیدم اگر درونتو درست کنی زندگی بیرونیت تغییر میکنه.زندگی سالم سوده هروی کسی بود که اینارو بمن یاد داد تو تلگرام و اینستاگرام این ایدی رو سرچ کنی میبینیش امیدوارم گره از مشکلت باز بشه اگر شد منو دعا کن 🌻🌻ایدی اینستا: Zendegie_saleem   تلگرام:https://t.me/zendeegiesaleem

سرش به تنش می ارزه؟

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
خیلی فکرتو درگیر نکن

نمیتونم

به قول دوستم این اولین کسی نیست که منو خواسته یا دوست داشته ولی این یکی انکار با همه فرق داره...من حتی به قبلیا نگاه هم نمیکردم ولی با رفتارای این خیلی شل شدم هم ترسیدم هم گبج شدم

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما