2777
2789
عنوان

طرف داری از خانواده زن قبلی

161 بازدید | 21 پست

شوهرم از خانواده زن قبلیش چرا طرف داری میکنه میدونه من عصبی میشم چرا این کارو میکنه چیکار کنم خواهش میکنم اگه مشاوره خوب هستین راهنمایم کنید ممنونم

چرا راجب خانواده زن قبلیش باید حرف بزنید اصلا؟ 

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی با من ازدواج کرد یک سال از اون میشد ک جدا شده بودن ما غریبه بودیم باهم ازدواج سنتی بعد ۷سال زندگی متوجه شدم ک یک ساله با اون زنیکه رابطه تلفنی داره تا بلخره جنگ دعوا با اون زن برخورد کردم تا گورشو گم کنه از زندگیم تازه مادر خواهر های اون زن هم از این رابطه خبر داشتن تو اون یک سال ۳بار دکتر قلب رفتم خدا ازش نگذره

شوهرم میگه اون بد زندگی مارو نمیخواد خانواده خودم بد خواه زندگیم هستن همش میگه من اونارو از خانوده خ ...

خب شاید خانوادشون خوب بودن

حساسیت نشون نده

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!
وقتی با من ازدواج کرد یک سال از اون میشد ک جدا شده بودن ما غریبه بودیم باهم ازدواج سنتی بعد ۷سال زند ...

یعنی زن اولش ؟ 

خب زنش بوده دلش باهاش بوده ‌ 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خب شاید خانوادشون خوب بودن حساسیت نشون نده

عصبی میشم اگه خوب بودن نباید راضی به خراب شدن زندگی من میشدن چرا گذاشتن دخترشون یک سال با شوهرم رابطه تلفنی داشته باشه هنوزم استرس این ک بهم زنگ نزن دارم چرا باید دل شوره داشته باشم

اگه میخواستش طلاقش نمیداد

طلاقش داده ؟ مطمعنی ؟ 

مطمعنی زنش رو رو تخم چشاش میذاشته و زنش از خوشی و راحتی گذاشته رفته ؟ :(

عزیزم زن اول رو تاج سر میکنن . نکردن دومی رو عمرا .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

طلاقش داده ؟ مطمعنی ؟  مطمعنی زنش رو رو تخم چشاش میذاشته و زنش از خوشی و راحتی گذاشته رفته ؟ : ...

عزیزم واقعا این نظرت درسته ؟؟

به مردی که یکبار زن طلاق داده نمیشه اعتماد کرد؟

طلاقش داده ؟ مطمعنی ؟  مطمعنی زنش رو رو تخم چشاش میذاشته و زنش از خوشی و راحتی گذاشته رفته ؟ : ...

متوجه نمیشم چرا اومد خواسته گاری من گفت با اون نساختم از این حرف ها حالا یادش اوفتاده ک خوبن 

عزیزم واقعا این نظرت درسته ؟؟ به مردی که یکبار زن طلاق داده نمیشه اعتماد کرد؟

اره .

برو در خونه زن اول رو بزن ببین چه بلاها سرش اوردن که 

الان قسم امام پیغمبر میخورن که کاریش نداشتیم از خوشی و راحتی رفت طلاق گرفت ‌ :(

متوجه نمیشم چرا اومد خواسته گاری من گفت با اون نساختم از این حرف ها حالا یادش اوفتاده ک خوبن 

خب پس میگفت  به خدا کلی ادیتش کردیم روزگارشو سیاه کردیم جونشو برداشت رفت ؟